naar top
Menu
Logo Print

ABUS JUNIOR CARE: GLOEDNIEUW TOTAALCONCEPT VOOR KINDVEILIGE WOONST

WORDT U ONZE GESPECIALISEERDE JUNIOR CARE DISTRIBUTEUR?

August Bremicker Söhne KG (ABUS) is al sinds 1924 dé wereldwijde specialist inzake innovatieve en hoogkwalitatieve oplossingen op het vlak van woningbeveiliging, mobiele veiligheid en objectbeveiliging. Omdat ABUS de veiligheid van het gezin sinds jaar en dag hoog in het vaandel draagt, lanceert de Duitse kwaliteitsfabrikant nu ook een compleet beveiligingsassortiment voor jonge kinderen: Junior Care.

 

Abus

ABUS MAAKT VAN OPGROEIEN EEN VEILIG AVONTUUR

Voor jonge kinderen lonkt achter elke hoek het avontuur. Maar een ontdekkingsreis door het huis brengt ook heel wat risico's met zich mee. Van kastdeuren tot scherp omrande meubels, trappen en stopcontacten: elke woonst is bezaaid met gevarenpunten waaraan kindjes zich kunnen bezeren of - in het ergste geval - ernstig of zelfs levensgevaarlijk kunnen verwonden. Een enkel moment van ouderlijke onoplettendheid is vaak al genoeg of hun hartendief is van de trap gestruikeld, tegen een scherpe tafelrand gebotst of met de handjes klem geraakt. Met het gloednieuwe Junior Care totaalconcept beschikken ouders over een compleet assortiment intelligente veiligheidsoplossingen waarmee ze het risico op deze en andere alledaagse gevaren doeltreffend kunnen inperken.

VAN KEUKEN TOT SLAAPKAMER

De keuken is voor jonge kinderen de grootste gevarenzone in huis. Met de fornuis- en ovenbeveiliging van ABUS, die hete potten, pannen en ovenschalen veilig van nieuwsgierige kinderhandjes afschermt, kunnen brandwonden effectief vermeden worden. De Junior Care range omvat ook diverse kastdeurvergrendelingssystemen die eenvoudig en snel, zonder boren, kunnen worden gemonteerd: ideaal om scherpe of giftige producten, kostbare serviezen en dergelijke buiten kinderbereik te houden. Om te vermijden dat kindjes op eigen houtje trappen en andere gevaarlijke zones betreden, ontwikkelde ABUS in de breedte aanpasbare veiligheidshekjes. Met de zelfklevende antisliptape voor trappen en treden kunnen ouders ook het risico op uitglijden terugdringen. Speciale hoek- en randbeschermers zorgen voor bescherming op ooghoogte. Ook in de badkamer verhoogt ABUS de veiligheid: zelfklevende antislipstickers zorgen er voor extra stabiliteit in het bad of de douche, intelligente bad- en douchethermometers waarschuwen bij afwijkende temperaturen.

DAG EN NACHT

Ook 's nachts kunnen ouders op beide oren slapen. Zo ontwikkelde ABUS naast bedhekjes en een digitale babyfoon ook nachtlampjes die zijn uitgerust met een bewegingssensor of temperatuurdisplay. Blikvanger in de collectie is een camera die ook als babyfoon kan worden gebruikt door middel van een app die ouders toelaat via hun smartphone hun kindje te observeren, te horen of er tegen te spreken.

Abus

COMPACT PRESENTEREN

Andere veiligheidsoplossingen zoals stopcontactbeveiligers, deurstoppers, een tv-kantelbeveiliging en een pop-upwaarschuwingstent voor veilig spelen op de stoep of oprit vervolledigen het assortiment. Met Junior Care kunnen ouders hun oogappeltje dus alles geven waar het recht op heeft: de vrijheid om vrolijk, vrij en veilig te exploreren! Alle items uit de Junior Care range, die in totaal zo'n vijftigtal referenties omvat, kunnen apart worden besteld. Wenst u het complete concept in uw showroom te presenteren, dan heeft u aan 1,5 m² al genoeg.

WORDT U ONZE DEALER?

Om het Junior Care assortiment op optimale wijze aan te bieden in de wereld van de kinder- en babyhardware zoeken wij een gespecialiseerde verdeler. Interesse? Gelieve ons dan te contacteren via onderstaande gegevens.

ABUS

ABUS

+3211716100
+3211253493