naar top
Menu
Logo Print

Kleine Fabriek

op 9 en 10 juli
magazine

De vorig jaar zomer geïntroduceerde MARKET-opzet van kleine fabriek heeft zich bewezen en ook het gelijktijdig programmeren met de zomereditie Modefabriek blijkt voor herhaling vatbaar. MARKET by kleine fabriek en Modefabriek pakken dit keer extra uit opdat nog meer bezoekers het maximale uit het programma halen. Maak je maar vast op voor twee bruisende dagen vol kids labels, nieuwe collecties, inspirerende trends en ‘retail intelligence’ op zondag 9 en maandag 10 juli in RAI Amsterdam.

Focus op product is the way to go 
De cirkelvormige opstelling met grotere presentaties in de buitenring en daarbinnen marktpleinen vol kleinere labels, starters en initiatieven is de eerste twee edities goed ontvangen. De cirkelvorm creëert op bijna mystieke wijze een gezellige, dynamische sfeer en de open vormgeving legt alle focus op het product. Merken kijken daardoor op een frisse manier naar hun collectie-presentatie en zorgen, juist door scherpe selectie, voor een geheel eigen sprankeling.

MARKET X Modefabriek
Op MARKET en Modefabriek vind je naast de mooiste fashion labels voor zowel kids als volwassenen een actueel Learn-programma met lezingen (MF Talks), één-op- één coaching (Expert meetings) en masterclasses (Summer School). Daarnaast zijn er inspirerende exposities rond retail en trend forecasting, een fashion show én even leerzame als uitnodigende shops. Met een passe-partout is het complete programma toegankelijk.

Openingstijden:

Zondag 9 juli 10.00 – 18.00
Maandag 10 juli 10.00 – 18.00

KLEINE FABRIEK

MODEFABRIEK

+31204421960
+31204421961