naar top
Menu
Logo Print

Rustgevende nachten voor een fit gezin!

Barmoedergeluiden kalmeren de baby in een oogwenk, wist je dat? Met het gebruik van Doodoo van Babiage biedt ouders, evenals baby's, rustgevende nachten. De Doodoo wordt geleverd met een zacht knuffel (verschillende modellen en kleuren beschikbaar) en een muziekdoosje die intra-uteriene geluiden en een slaapliedje weergeeft. Beiden voldoen aan alle toepasselijke veiligheidsnormen (EC).

Hoe werkt dit ?

De Doodoo wordt geleverd met een zacht knuffelGedurende de laatste 6 maanden van de zwangerschap ontwikkeld zich het gehoor van de baby en is hij instaat om de geluiden om hem heen te horen. Hij hoort de hartslag van de moeder, de darmgeluiden, ademhaling, ….. hij zit dus niet in een geluidloze omgeving. Na de geboorte, wordt de baby geregeld wakker door al de geluiden die hij hoort en is in paniek, waar is zijn knusse cocon gebleven ? De baarmoedergeluiden die zich in het muziekdoosje van de Doodoo bevinden herinneren hem eraan dat alles veilig is.
Tip : Vergeet deze Doodoo niet op de geboortelijst te zetten. Om een maximaal effect te bekomen is het gewenst om het reeds bij te hebben in de materniteit.

Ouders & baby in topvorm !

De Babiage DoudooDe Babiage Doudoo verzekert een goede nachtrust aan de ouders. Aan de hand van een sensor, slaat het apparaat automatisch aan zodra de baby huilt gedurende 3 minuten. Dit heeft als pluspunt dat de ouders niet meer moeten opstaan, elke keer wanneer de baby huilt. De Babiage Doodoo stelt baby gerust en laat hem opnieuw inslapen en dit alles op natuurlijke wijze, zonder schadelijke golven.

De baby groeit, Babiage Doodoo groeit mee.

De baby groeit, Babiage Doodoo groeit mee.Tegen de leeftijd van 8 a 10 maanden, hebben de baarmoedergeluiden minder effect en uiteindelijk verdwijnen ze. Zodra dit van toepassing is kunt u in het apparaatje op muziekstand zetten en zo bent u weer vertrokken voor meerdere jaren aan een goede nachtrust en moet u niet meer opstaan elke keer u baby huilt.

Aanbevolen verkoopprijs :

De klassieke Doodoo: 42.90€.
De Doodoo met geïntegreerd nachtlicht: 47.90€.

BABIAGE

BABIAGE

DREVE DE L'INFANTE 29 B
1410 WATERLOO
+3223513213
-