naar top
Menu
Logo Print

Wanneer Baby naar het land van dromen gaat, gewiegd in een zacht licht…

Slapen is soms een moeilijke tijd voor de baby. Hij moet scheiden van de aanwezigheid van zijn ouders, de geluiden en het licht dat hem omringt. Het nachtlampje van Babiage Doodoo stelt hem gerust als het donker en kalm is in zijn kamer.

Het nachtlampje van Babiage DoodooEen zacht licht ...

Babiage DoodooHet nachtlampje van Babiage Doodoo heeft op zijn achterkant een lamp met veelkleurige leds. Door een eenvoudige aanraking zal het een zacht veranderend licht verspreiden dat uw kleintje naar het land van dromen zal begeleiden. Gerustgesteld om niet in een donkere kamer te zijn, zal hij snel in een diepe slaap duiken. Het schakelt automatisch uit na 3 minuten activiteit. De slaap van de baby wordt dus niet gestoord, de lamp wordt niet warm en de batterijen verslijten niet onnodig. Overdag kan het nachtlampje dienen als een ontwakingsspeelgoed waarmee de baby de kleuren kan ontdekken en herkennen.

Rustgevende geluiden ...

Uitgerust met een geluidsdetectorHet nachtlampje Babiage verspreidt niet alleen een zacht licht, het reproduceert ook de rustgevende geluiden van de buik van mama. Uitgerust met een geluidsdetector, start het muziekdoosje genesteld in de beer automatisch gedurende 3 minuten zodra de baby huilt. Babiage Doodoo stelt gerust en baby slaapt op een volledig natuurlijke manier, zonder schadelijke golven. Op ongeveer 8 tot 10 maanden, vermindert het effect van intra-uteriene geluiden en verdwijnt uiteindelijk volledig. Wanneer dit gebeurt, plaatst u de cursor gewoon op de muzieknoot van het apparaat om een aangenaam slaapliedje (Brahms) af te spelen, dat de baby kalmeert en hem helpt om terug te gaan slapen zonder dat de ouders moeten opstaan.

Een zachte knuffel...

De Babiage DoodooDe Babiage Doodoo is ook een zachte beer die het nachtlicht en de muziekdoos huisvest. Afgezet in drie kleuren, wordt het de favoriete vriend van de baby voor vele jaren. Het is machinewasbaar en reserve knuffels zijn beschikbaar op de website www.babiage.com.

Aanbevolen verkoopprijs:

De Doodoo met geïntegreerd nachtlicht: 47,90 €.
De vervangende knuffel: 28,95 €.

BABIAGE

BABIAGE

DREVE DE L'INFANTE 29 B
1410 WATERLOO
+3223513213
-