naar top
Menu
Logo Print

STARTERSPLATFORM BLAAST FRISSE WIND DOOR KIDS WORLD

UITGELEZEN KANS: ONTDEK HIPPE COLLECTIES OP ZONDAG 13, MAANDAG 14 EN DINSDAG 15 OKTOBER 2019 IN TRADE MART BRUSSELS

Welkom op de Kids World Days op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2019. U stelt dan met uw eigen ogen vast dat Trade Mart Brussels the place to be is: alle hippe baby- en kinderkledingmerken en laatste babyaccessoires, speelgoed en kamerdecoratie zijn er verzameld op één plaats. Stap vrij in en uit bij alle vaste exposanten, bij de jonge starters en bij heel wat nieuwe merken die we hebben uitgenodigd.

Kids World

NIEUWE MERKEN MET HIPPE RUIMTES

De afdeling Kids World op Trade Mart Brussels heeft een heleboel vaste exposanten. Al is ‘exposanten’ misschien een verkeerd woord. Ze stellen niet gewoon hun laatste productengamma tentoon, want in hun dynamiek vinden ze altijd wel nieuwe invalshoeken. En nieuwe merken blijven hun intrede doen: Jackson Reece, Luke’s toy factory, Potette plus 2 in 1 (van Kleine Aapje), Songes et Rigolades, Ooh-Noo om er maar enkele te noemen. Mocht u dus denken dat u het allemaal al wel gezien heeft, dient u uw mening misschien te herzien. En er zijn vast nog een pak showrooms die voor u onontgonnen terrein zijn. Welkom dus in Kids World voor driehonderd merken: babyartikelen en -kleding, kamerdecoratie en speelgoed.

 

Kids WorldNIEUWE RUIMTES MET HIPPE MERKEN

Een half jaar geleden stelden we u de eerste shared showroom voor. Ondertussen zijn er al twee bij gekomen. Daar krijgen starters de kans om samen in dezelfde ruimte uit de startblokken te schieten. Of het zijn ondernemers die al in het buitenland voet aan vaste grond hebben maar nog niet in België. Het zijn een voor een durvers die met minder bekende en minder commerciële merken uitpakken. Voor hen een kans om dit te doen op een kleine plek, voor u de gelegenheid om collecties en leuke hebbedingetjes te leren kennen die u niet op alle beurzen zult vinden. En aangezien we ons als winkelier best onderscheiden van onze concurrenten, kunnen we hier veel inspiratie opdoen om een nieuwe collectie samen te stellen.

 

KIDS WORLD DAYS OP 13, 14 EN 15 OKTOBER 2019 MET GASTEXPOSANTEN

Op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2019 is het drie dagen feest. Dan nodigt elk merk u graag uit om rond te neuzen in de nieuwe collecties. En als toemaatje heeft Kids World weer een aantal nieuwe merken en exposanten uitgenodigd zodat u echt een volledig overzicht krijgt van de laatste trends. De succesformule van de vorige editie indachtig, worden ze weer samengebracht in de uitnodigende, open ruimte bij het binnenkomen.

 

KIDS WORLD OP TRADE MART BRUSSELS: ALLE TRENDY MERKEN

Onnodig om meerdere beurzen af te schuimen. In de afdeling Kids World kunt u alle speciale, bijzondere en hippe collecties ontdekken. Kids World op Trade Mart Brussels is hét platform waar alle laatste snufjes en trends bijeenkomen. Dus ook de minder klassieke winkels vinden er hun gading, bij Snoozebaby, Kleine Giraf en Riffle Amsterdam bijvoorbeeld.

Kids World

 ELKE LAATSTE MAANDAG EN VLAK BIJ RING

Trade Mart Brussels ligt vlak bij de Brusselse Ring. Via de Atomiumlaan rijdt u naar ‘Parking 1 – Pool’. Met een badge van 20 euro kunt u daar het hele jaar door gratis parkeren. Welkom op Kids World Days: zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2019. De andere maanden: elke laatste maandag open. Noteer alvast in uw agenda de openingsmaandagen van de volgende maanden: 26 augustus, 30 september, 28 oktober en 25 november.

 

 Volledige merkenlijst op www.trademart.be

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

ATOMIUMSQUARE 1 - PB 211
1020 BRUSSEL
+3224007400
+3224007401