naar top
Menu
Logo Print

DE LAATSTE TRENDS IN DE BABY- EN KINDERBRANCHE?

Kids World DaysVERZAMELD OP DE KIDS WORLD DAYS!

Trade Mart Brussels organiseert twee keer per jaar haar befaamde Kids World Days. Tijdens dit driedaagse kick-off evenement maak je een ontdekkingsreis doorheen de allernieuwste collecties uit de baby- en kinderbranche. Zowel gevestigde merken stellen er hun artikelen tentoon, maar evengoed kan je er terecht voor nicheproducten van jonge ondernemers. De line-up is elke editie weer even verrassend, uniek en afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de branche!

Een terugblik op de laatste editie

De vorige editie van de Kids World Days vond plaats op 17, 18 en 19 maart. Ondanks het prachtige, diverse merkaanbod geeft de organisatie van Trade Mart Brussels aan teleurgesteld te zijn over de opkomst van de detailhandelaars. Lies Vandiest - Business Unit Manager van de kinderafdeling - zoekt de oorzaak van de lage bezoekcijfers in de marktontwikkelingen van de voorbije jaren.
"Het is geen baanbrekend nieuws dat de retailsector in moeilijk vaarwater zit. Ondanks de uitdagende markttendensen, liggen er toch grote kansen voor diegenen die zich durven te onderscheiden van de grote massa. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om een verrassend merk- en productaanbod samen te stellen. De consument moet in 2019 verleid worden, dat lukt alleen als jouw winkel er bovenuit springt."
Als tip geeft ze mee aan de detailhandelaars in de branche om op Trade Mart Brussels los te breken uit hun vaste stramien en ook onbekende showrooms binnen te stappen. Naast de gevestigde waarden kwamen er de laatste jaren heel veel leuke, nieuwe merken zich settelen in het gebouw naast het Atomium. Zij staan te popelen om mee met de detailhandelaars de markt te heroveren!

Kids World Days

De line-upKids World Days

Het aanbod in baby- en kinderartikelen in Trade Mart Brussels is het hele jaar door afgestemd op de noden van detailhandelaars. Dat bewijst de impressionante lijst aan merken. Voor de Kids World Days doet de organisatie nog een tikkeltje meer haar best om het aanbod uit te breiden. Zo blijft Trade Mart Brussels in staat om haar detailhandelaars de allerlaatste trends voor te schotelen.
De volgende 30 merken breidden met hun creatieve collecties het aanbod op de afgelopen editie van de Kids World Days uit: International Bon Ton Toys, Egmont Toys, Het Houtlokaal, Global Affairs, littlelampcompany.com, Tiny Magic, Ceci Kids, Snoozebaby, Riffle, Koolsun, Kooleco, i play, Green Sprouts, Itzy Ritzy, Zoli, Innobaby, GoSili, Meyco, Fabelab, Wee Gallery, Mies & Co, Waytoplay, Ted & Tone, Baby Bello, Heart of Gold, We Rock!, Ooh-Noo, Songes et Rigolades, Luke’s Toy Factory, Potette Plus 2 in 1, Jackson Reece.

Benieuwd geworden?

Heb je de laatste Kids World Days gemist? Schrijf alvast de data van de najaarseditie in je agenda. Deze zullen plaatsvinden op 13, 14 en 15 oktober 2019.
Kan je niet wachten om het aanbod te komen verkennen? Kom dan ook eens langs tijdens een van de maandagopeningen. Elke laatste maandag van de maand openen de showrooms hun deuren (29/04, 27/05 en 24/06/19). Je kan ook steeds een afspraak maken met de exposanten om naast deze uren hun collecties te komen bekijken.

KIDS WORLD DAYS

KIDS WORLD DAYS

+3224007400
-