naar top
Menu
Logo Print

Wie wint "winkelconcept van het Jaar"?

Tien laureaten strijden om titel
magazine

Op 26 oktober reikt Comeos, de federatie voor handel en diensten, de Mercuriusprijs uit. Een onafhankelijke jury van zeven retailexperts kiest het “winkelconcept van het jaar” uit een stapel dossiers. De jury selecteerde tien laureaten uit de ingezonden dossiers.
Onder de laureaten ook twee foodretailers:
- Alvo (Kortessem): een supermarkt, maar met een echt marktgevoel: je wandelt van “kraam naar kraam” en vindt er voornamelijk verse, lokale en eerlijke producten.
- Carrefour Mons Les Grands Prés: Carrefour vindt de hypermarkt opnieuw uit en plaatst daarbij de mens centraal.
De andere genomineerden zijn:
- Blabloom: Blabloom staat voor duurzame bab
y- en kinderproducten en heeft een sterke omnichannel-stategie.·
- Boobs-‘N-Burps: Boobs-‘N-Burps heeft een duidelijke sociale missie: moeders positief laten kiezen voor borstvoeding.
- Connections Travel Store (Hasselt en Antwerpen): bij Connections waan je je in een oogwenk “op reis” dankzij de Virtual-Reality ervaring en de thematische corners, ingericht in de sfeer van de bestemming.
- Damart: Damart zet extra in op service en klantgerichtheid binnen hun knap vernieuwd winkelconcept.
- Design Is Wolf: een Belgisch designmerk dat al zijn meubels zelf produceert tegen een toegankelijke prijs.
- Dockx Service Shops (Drogenbos en Nijvel): zoveel meer dan de verhuur van voertuigen: je kan er bijvoorbeeld verhuisdozen kopen, een verhuislift huren of een pakketje afhalen.
- Juttu: Juttu, het nieuwe winkelconcept van A.S.Adventure omschrijft zichzelf als een magazine dat je doorbladert, met verschillende rubrieken: fashion, deco, food en creative space.
- Marks & Spencer: na 14 jaar Belgische afwezigheid, opende Marks&Spencer een flagshipstore van 5.000 vierkante meter op de Guldenvlieslaan.

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen naar aan de hand van mystery shopping en de uitreiking gaat door op 26 oktober in De BEL (Tour & Taxis).

COMEOS

COMEOS

+3227880500
+3227880501