naar top
Menu
Logo Print

Tiamo Collection

voor de leukste cadeautjes
magazine

Ben je op zoek naar een leuk (kraam)cadeautje of een eye catcher voor in de babykamer? Tiamo Collection produceert al jaren de leukste, vrolijkste en liefste producten om mee te spelen en te knuffelen. Daarnaast zijn de Tiamo Collection items ook erg leuk om de baby/kinderkamer mee te decoreren! Elk jaar proberen wij in de nieuwste kleuren en designs producten op de markt te brengen met een hoog knuffel en speel gehalte. Ook dit najaar brengt Tiamo Collection weer verschillende nieuwe collecties uit:

Egeltje – Deze lieve egel is gemaakt van zachte materialen in mooie grijze en blauwe tinten. De lijn bestaat uit een muziekdoosje, 2 maten knuffels, een rammelaar, een muziekmobiel en een heerlijk zacht knuffeldoekje. Zelfs de stekels van egel zijn heerlijk zacht!

Foxy Fox – Foxy is super snel en super lief! Gemaakt van zachte materialen in mintgroene kleur, dus leuk voor zowel jongentjes als meisjes. De serie bestaat uit een knuffel, een muziekdoosje, een knuffeldoekje, een rammelaar en een leuke wanddecoratie van het hoofdje van Foxy.

Loulou – Deze pinguïn in grijze, gele en mint groene kleuren vrolijkt elk kindje op! Een uitgebreide lijn die o.a. bestaat uit een kubus, een buggyboekje, een wagenspanner, een muziekmobiel, diverse knuffels en een kiekeboe pinguïn. 

Dreamy Deer – Dit schattige hertje in roze tinten is gemaakt van verschillende zachte materialen in verschillende structuren en dessins. De lijn bestaat uit een knuffel, een knuffeldoekje, een muziekdoosje, een rammelaar en een wanddecoratie hoofdje voor aan de muur. Wil je meer weten over deze collecties en alle afbeeldingen bekijken? Kijk dan op www.tiamo.nl.

TIAMO

UNICELL

VERZUSTERINGSLAAN 10
9100 SINT-NIKLAAS
+3237766611
+3237666748