naar top
Menu
Logo Print

MultiHolder Clip

magazine

De MultiHolder Clip is een klem van hoogwaardige kunststof waarmee je zuigflessen, bekers en glazen steeds binnen handbereik hebt. De clip wordt eenvoudig vastgeklemd aan de tafel, de kinderwagen, de hoge stoel, het bedje… Deze multifunctionele klem is handig in huis, op kantoor of zelfs op vakantie. Deze klem is universeel en dus geschikt voor zuigflessen met een standaard (smalle) of brede hals en ook voor bekers, en glazen met een dikte tot maximum 40 mm. De clip is met rubber bedekt, past op alle oppervlakken en maakt geen krassen. De afmetingen zijn 99mm op 166mm en 106mm en het gewicht bedraagt 170 gram.

MYKKO

MYKKO

LOSSINGSTRAAT 146
2900 SCHOTEN
+3236852034
+3236852033
www.mykko.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

“We share your care”

Als vooruitstrevend en vernieuwend familiebedrijf zet MYKKO zich sinds 1995 in voor het welzijn en het comfort van het kind. MYKKO is voortdurend op zoek naar duurzame, unieke producten die garant staan voor kwaliteit en veiligheid én een optimale prijs- en kwaliteitsverhouding garanderen.

De producten van MYKKO stimuleren de ontwikkeling van uw kind en bieden veiligheid en comfort met veel aandacht voor functionaliteit en design. En mocht er een probleem zijn, dan doet onze dienst na verkoop al het mogelijke om u op een snelle en efficiënte wijze verder te helpen.

Voor een overzicht van al onze producten, klik hier om onze brochure te bekijken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •