naar top
Menu
Logo Print

MYKKO BIEDT MET HET FINSE MERK ONNI CARE EEN NIEUWE DIMENSIE

De unieke child development tracker maakt van de onni care smartphones, bijzondere babyfoons.

 

Deze babyfoons bieden meer dan enkel een camera. Met Onni Care is het ook mogelijk om, waar ook ter wereld, de groei en ontwikkeling van het kind nauwgezet te volgen. Dankzij de Child Development Tracker kunnen alle ontwikkelingen en mijlpalen van het kind worden bijgehouden, per dag, per week, per maand…

HOE WERKT HET?

Onni Care biedt ouders de mogelijkheid om toezicht te houden op hun kindje. De voedings- en slaapgewoonten; alsook het aantal verschoningen kunnen nauwkeurig worden bijgehouden. Deze informatie helpt ouders patronen te herkennen en hierop in te spelen. Ook kunnen belangrijke mijlpalen zoals voor de eerste keer kruipen, de eerste woordjes en meer worden vastgelegd. De Onni Care monitor vertaalt deze informatie in slimme grafieken waarmee ouders kunnen zien of hun kinderen goed ontwikkelen.

Gratis app

De Onni Care babyfoons werken via het iOS of Android besturingssysteem en de installatie gebeurt eenvoudig via het downloaden van de gratis app. Upgrades zijn gratis. Met een paswoord kunnen ouders ook andere personen denk aan familie en vrienden op bepaalde instelbare tijdstippen geheel of gedeeltelijk toegang geven om de baby virtueel te bezoeken. Ook handig in het kinderdagverblijf waar baby's voeding, slaap en verschoningen, net zoals thuis, nauwkeurig kunnen worden bijgehouden.

UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT

De uitstekende beeldweergave van de Onni Care smartvideo baby monitors zowel overdag (in kleur) als in een donkere ruimte (zwart/wit via infrarood) zijn van een verrassend hoge kwaliteit. Ze beschikken alle over een HD videobeeldscherm; de verbinding gebeurt via een veilige videostreaming, waar men zich ook bevindt. De babyfoon is thuis en onderweg veilig te gebruiken via de beschikbare netwerken Wi-Fi / 3G en 4G. De app biedt ondersteuning voor de aansluiting van een ongelimiteerd aantal Onni Care monitors.De beschikbare modellen zijn TWINKLE (met bewegingssensor en reservebatterij) en ASTRO (zonder bewegingssensor en reservebatterij). Deze laatste is verkrijgbaar als single- en ook als twin (2)-pack. In het Fins betekent Onni: blijdschap, en dat is precies wat de initiatiefnemers van Onni Care en Mykko willen overdragen.

MYKKO

MYKKO

LOSSINGSTRAAT 146
2900 SCHOTEN
+3236852034
+3236852033
www.mykko.be