naar top
Menu
Logo Print

DUAL WIFI BEELDTELEFOONS ZIJN DE TOEKOMST

Met de introductie van de DIVM770 zet Alecto een volgende stap in de wereld van de babyfonie. Deze beeldbabyfoon werkt volgens het dual-wifisysteem. Hierdoor is de camera in de babykamer zowel via de smartphoneapp als via het ouderscherm te volgen. Geen compromissen meer!

Smartphone als beelschermDUAL WIFI

De traditionele beeldbabyfoon, met camera en ouderscherm, bleek niet meer voldoende voor jonge ouders. Vooral gadgetpapa's vielen voor de babyfoons die op afstand te bekijken zijn via de smartphone. Maar deze babyfoons hebben ook hun beperkingen. De smartphone is je display, als je ondertussen andere dingen wil doen op de telefoon, kon je de baby niet meer zien. Babysits waren bovendien verplicht ook de app te installeren. Met de DIVM770 komt Alecto met dé oplossing. Deze werkt met dual wifi: een camera en beeldscherm én tegelijkertijd ook via een app. Ouders kunnen nu zelf kiezen hoe ze de babyfoon willen gaan gebruiken.

Dual

VEILIGHEID VOOROP

Alecto heeft ervoor gekozen om de wifiverbinding van de DIVM770 beeldbabyfoon te laten verlopen via een eigen, externe server. Hierdoor is het netwerk extra beveiligd en kunnen er geen buitenstaanders meekijken.

DVM EARS

PERSONALISATIE EN UITBREIDINGEN

De DIVM770 is uitbreidbaar tot vier camera's. Om deze camera's extra babyproof te maken, kunnen ze voorzien worden van de DIVM Ears, guitige konijnenoortjes die er eenvoudig bovenop kunnen worden geklikt.

BEST BEOORDEELD

Amper een maand na de productlancering staat de DIVM770 als 'best reviewed' vermeld op de vergelijkingswebsite Kieskeurig.nl.

ADVIESVERKOOPPRIJZEN

De DIVM770 kost € 229,95 met een 5" ouderscherm, de versie met 7" scherm wordt geadviseerd op € 269, 95. Extra camera's kosten € 129, de DIVMEars kosten € 14,99 voor twee.

ALECTO

ALECTO

JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 158
2018 ANTWERPEN
+3232385666
+3232387967
www.hesdo.be