naar top
Menu
Logo Print

Kind + Jugend breekt records

Succesvolle Kind+Jugend beurs
magazine

De Kind + Jugend beurs ging van 15 tot 18 september door in Keulen en was een enorm succes. Meer dan 22.000 bezoekers uit 112 landen en 1.204 standhouders uit 53 landen zakten af naar de Domstad. Hiermee benadrukt Kind + Jugend haar koppositie als nummer 1 kinderbeurs. Op niet minder dan 100.000 vierkante meter ontdekte het publieke alle nieuwigheden en trends op het vlak van kindermeubelen, veiligheidsstoelen, kledij, kinderwagens, verzorgingsartikelen en speelgoed.

Het grote aantal buitenlandse bezoekers benadrukt het internationale karakter van de beurs. Maar liefst 86% van de bezoekers kwamen uit het buitenland, meteen een nieuw record, waarbij het grote aantal niet-EU standhouders opvallend was. Voornamelijk Noord-Amerika en Zuid-Amerika waren sterk vertegenwoordigd.

“We zijn zeer tevreden met de afgelopen beurs, zowel qua kwaliteit als aantal (internationale) bezoekers,” aldus Noord-Europees Directeur Michael Neumann. “Uit navraag onder onze bezoekers bleek meer dan 88% van hen tevreden met de beurs. Deze beurs is meer dan ooit de plek waar internationale producenten, verdelers en klanten elkaar ontmoeten.”

KIND + JUGEND

KIND + JUGEND

+492218210
+492213426