naar top
Menu
Logo Print

Kind + JugendKind + Jugend 2019 uitstekend opgesteld

Wederom worden rond 1288 aanbieders uit ongeveer 55 landen verwacht

Topaanbieders, start-ups en innovaties in alle segmenten

Bij de aankomende Kind + Jugend van 19 tot 22 september 2019 kan de Koelnmesse weer rekenen op een uitstekende exposantenparticipatie uit binnen- en buitenland. Met ongeveer 1288 aanbieders uit ongeveer 55 landen is de beurs 's werelds belangrijkste beurs voor de baby- en kinderartikelenbranche. Meer dan 85% van de exposanten komt uit het buitenland.

Kind + JugendNaast topaanbieders in alle segmenten laten ook tal van kleine en middelgrote bedrijven zien welke innovaties en verdere ontwikkelingen het komende seizoen te verwachten zijn. Daarnaast krijgen start-ups meer zichtbaarheid op de beurs dankzij gezamenlijke stands. Met kinderwagens,kinderzitjes, kindermeubels, textiel en verzorgingssproducten, hygiëneproducten en (educatief) speelgoed omvat de Kind + Jugend het volledige productassortiment voor de eerste jaren van baby's en peuters.

Delta Children
De belangrijkste spelers op de Kind + Jugend 2019 zijn onder andere ABC Design, Alvi, Angelcare, Artsana/Chicco, Babybjörn, Babymoov, bibi/Lamprecht, Bébécar, Brevi, Britax Römer, Cam il mondo, Cybex, Delta Children, Diono, Dorel, Doudou et

Compagnie, Ergobaby, Easywalker, Foppapedretti, Geuther, Haba, Hartan, Hauck, HTS Besafe, iCandy, Infantino, Jané/Concord, Joie/Nuna, Joolz, Julius Zöllner, Kaloo/Juratoys, Kidsmill, Lässig, Leander, Mayborn/tommee-tippee, Melissa&Doug, Micuna, Munchkin, Mutsy, Nattou, Newell, Nuby, Odenwälder, Paidi, Peg Perego, Pinolino, reer, Roba Baumann, rotho, Schardt, Sauthon, Sterntaler, Thule, Tobi, Uppababy en Vulli.

Kind + JugendAls nieuwe dan wel terugkerende exposanten in 2019 zijn onder andere Bugaboo, Mattel en Silver Cross weer van de partij. Samantha Newton, Global Chief Marketing Officer, Silver Cross: "Silver Cross kijkt er naar uit om dit jaar terug te keren op de Kind + Jugend. Dit is een geweldige gelegenheid om onze leuke nieuwe collectie te presenteren aan onze internationale partners uit de hele wereld.

Dit jaar introduceren we, naast onze recente kinderwagenontwikkelingen, onze eerste complete autoveiligheidscollectie. Deze collectie vereenvoudigt de aanschaf van autostoeltjes en biedt oplossingen vanaf de geboorte tot een leeftijd van 12 jaar." Nieuwe bedrijven op de Kind + Jugend 2019 zijn onder andere APOLO Baby uit Japan, Felice uit Italië en Warmbeke uit Frankrijk.

De eerste kandidaten voor de Kind + Jugend Innovation Award zijn er al. De prestigieuze prijs, die op de eerste dag van de beurs in acht categorieën wordt uitgereikt, is in de branche vast geëtableerd. De jury bestaat uit internationale gespecialiseerde journalisten evenals veiligheids- en gezondheidsexperts.

Innovation AwardExposanten op Kind + Jugend 2019 kunnen hun aanmelding indienen tot 25 juni 2019 (online op www.kindundjugend.com). Ook de Kids Design Award wordt weer uitgereikt: deze erkent opvallende concepten en ontwerpen op het gebied van producten en meubels voor baby's en kinderen. Het speciale gebied Desgin Parc krijgt ook vorm en belooft nu al interessante nieuwe ontwerpideeën voor de baby- en kinderwereld.

De speciale show "The Connected Kidsroom" zal ook worden voortgezet. Smart producten en digitale toepassingen die het leven van ouders en kinderen gemakkelijker maken, worden levendig gepresenteerd in een kinderkameromgeving.

Kind + JugendMet het Trendforum biedt de Kind + Jugend exposanten en bezoekers van de beurs een centraal informatieplatform. Interessante en spannende lezingen over marktrelevante onderwerpen, trends, marktcijfers en distributiekwesties worden hier op een duidelijke manier gepresenteerd door vertegenwoordigers uit industrie, handel en onderzoek. Voor het eerst is het Trendforum ook het toneel voor de presentatie van internationale consumententrends, gepresenteerd door experts en samenwerkingspartners uit verschillende landen.

KIND + JUGEND

KIND + JUGEND

POSTFACH 210
50532 KOLN
+492218210
+492213426