naar top
Menu
Logo Print

Spielwarenmesse 2020: volop inspirerende ideeën

Spielwarenmesse 2020Trendproducten, creatieve ideeën voor uw zaak en waardevolle tips van experts - dit en nog veel meer vindt u op de 71e Spielwarenmesse. Van 29 januari t/m 2 februari 2020 is de beurs in Neurenberg het kloppend hart van de internationale speelgoedbranche. Toonaangevende producenten en veelbelovende start-ups geven op ongeveer 170.000 m² een overzicht van de speelgoedmarkt van dit moment. Als antwoord op de groeiende uitdagingen waar de branche mee te maken heeft, biedt de Spielwarenmesse een boeiend programma met speciale zones en promotie-acties, presentaties door experts en een uitgebreid service-aanbod.

De hoogtepunten

Spielwarenmesse 2020Met twaalf productgroepen in 18 expositiehallen krijgt u een uniek beeld van actuele trends en innovatieve producten. De start-ups in het paviljoen Young German Companies en de nieuwe standhouders in het New Exhibitor Center in hal 3A brengen een frisse wind in bestaande assortimenten. De aangrenzende TrendGallery biedt een overzicht over de 120.000 innovaties die in Neurenberg te zien zijn. De drie trend topics op de Spielwarenmesse - 'Toys for Future', 'Digital goes Physical' en 'Be you' - worden aanschouwelijk gepresenteerd samen met producten die er goed bij passen. Verder kunt u in de TrendGallery kennismaken met de genomineerden en de winnaars van de ToyAwards. Het Toy Business Forum in hal 3A is de plaats waar gerenommeerde sprekers uit Duitsland en andere landen hun kennis en ervaring delen en waar u uw kennis kunt verdiepen. Nog meer inspiratie vindt u in de speciale zones Tech2Play, Showtime, Baby- en Kinderartikelen en Toys meet Books.

Service-aanbod

Spielwarenmesse 2020Er is een uitgebreid service-aanbod om uw bezoek optimaal voor te bereiden. De online-catalogus, de interactieve beursplattegrond en de Spielwarenmesse-app helpen bij het efficiënt plannen van uw beursbezoek, terwijl de verschillende partnerhotels en de samenwerking van de Spielwarenmesse met Airbnb het vinden van een geschikte accommodatie gemakkelijker maken. Ter plaatse profiteert u eveneens van diverse aanvullende services. Zo kunt u met uw entreekaart op alle beursdagen gratis gebruikmaken van het lokale openbaar vervoer. Verder profiteert u met het gratis kortingsbonnenboekje van exclusieve aanbiedingen en give-aways. Tussen uw afspraken door kunt u in de verschillende VisitorLounges niet alleen uw telefoon opladen, maar ook zelf even bijtanken en in alle rust de vele indrukken verwerken.