naar top
Menu
Logo Print

Modetrends h/w 19-20

Playtime's nieuwe trends
magazine

The Committed Family

Een familie die zich inzet voor een ecologische transitie. Bouwen aan een aanpak die zowel milieuverantwoordelijk als leuk is en tegelijkertijd nieuwe technologieën omarmt. Niets wordt weggegooid, alles wordt hergebruikt en vernieuwd. Hun garderobe krijgt een tweede leven met een vrolijke remix van vintage. Materialen worden gerecycled, wol wordt teruggewonnen en opnieuw geassembleerd, meubels en speelgoed worden gemaakt van papier of bioplastic. Het kleurenpalet combineert natuurlijke groene kleuren en stedelijke grijstinten.

The Tech Nomads
Een pauze van ons overdreven hectische stadsleven.
De familie brengt etnische en hedendaagse folkloristische voorwerpen terug. Ze adopteren een moderne, minimale outdoor garderobe, een combinatie van natuurlijke materialen en een technische afwerking. De kleuren zijn neutraal en gedempt, crèmewit, gletsjergroen, droog gras, contrasterend met nachtblauw en granaat.

The Creative Gang
Een creatieve bende die een gevoel van delen en smaak voor experimenteren koestert. Games, creatieve workshops en kookkunst worden samen gedaan, in de overtuiging dat de rijkdom voortkomt uit het samenvoegen van verschillende gevoeligheden. De materialen sluiten aan bij het werk in de werkplaats: netflannels, gewatteerde fleece, en ruwe denim, geassorteerd tot gomachtige of glanzende texturen. Kleding en meubels zijn modulair, omkeerbaar en vaak uniseks, waardoor alle interpretaties de vrije loop hebben. De tinten reflecteren het leven in het atelier en combineren huidskleuren, denim werkkleding en een vleugje natuur.

CM_KIDS_FASHION

CM_KIDS_FASHION

+3250240404
+3250240445