naar top
Menu
Logo Print

AEROSLEEP IN GLOEDNIEUW JASJE

Nieuwe verpakking, nieuw logo, nieuwe website, nieuwe producten

Aerosleep 2.0 ging van start op 1 september met als doelstelling: duidelijker communiceren om verworven kennis rond veilig slapen door te geven aan de eindgebruiker. Op deze manier wil AeroSleep haar pioniersrol verder doortrekken en de consument hiervan laten meegenieten.

aerosleep safesleep innovator

EXPERT IN VEILIG SLAPEN

Aerosleep is sinds 2000 op de markt en vervult haar rol van pionier op het vlak van 'Veilig Slapen' met verve. Omdat veilig slapen bij baby's een gevoelig thema is, komt AeroSleep als 'Expert ter zake' nu met nog klaardere taal naar de consument. Alle communicatie is grondig vernieuwd en gebeurt onder de noemer “The Sleep Safe Innovator" zodat zowel de consument als de winkels beter geïnformeerd worden. Tevens blijft AeroSleep verder investeren in wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Betere ondersteuning winkels

In de winkel zal je AeroSleep 2.0 herkennen aan de nieuwe uniforme verpakking. Daarnaast is er nieuw PoS materiaal dat helpt om de producten en technologie sneller en duidelijker toe te lichten aan jonge ouders. Ook is er een uniek mobiel 'experience lab' dat tijdelijk in een winkel kan geplaatst worden zodat consumenten zelf de kans hebben om de kwaliteiten van onze technologie te testen.Ook is er een compleet vernieuwde website die inspeelt op de informatienoden van de consument. De website biedt zowel productinfo als algemene informatie over veilig slapen. Nieuw is dat vragen via een chatfunctie live kunnen gesteld worden aan een AeroSleep medewerker zowel tijdens de kantooruren als op regelmatige basis tijdens de avonduren: zo heeft iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ook via sociale media wordt er kort op de bal gespeeld door meer posts te plaatsen, in gesprek te gaan met volgers en het hele jaar door gerichte mediacampagnes te voeren.Met de doorgevoerde rebranding doen ook drie nieuwe kleuren hun intrede: de hoeslakens zijn vanaf nu ook beschikbaar in Soft Pink, Pine Green en Steel Bleu. Ook de bed bumpers zijn verkrijgbaar in Soft Pink en Pine Green voor een perfecte match in het kinderbed. Tot slot willen we nog graag meegeven dat er nog heel wat nieuwe producten in de pipeline zitten.

3D- STRUCTUUR

De 3D-structuur van de matrasbeschermer is een innovatie die steeds is doorontwikkeld. Dankzij de werking van de 3D-technologie is de AeroSleep matrasbeschermer lucht doorlaatbaar, de tweede laag absorbeert het vocht en onderaan zit een waterdichte laag die de matras beschermt. Daardoor is de matras tegelijk lucht doorlaatbaar en fungeert deze als een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen.

WAT MAAKT AEROSLEEP UNIEK?

• Pionier en specialist op het vlak van'Veilig Slapen'
• AeroSleep producten worden uitvoerig wetenschappelijk getest
• Alle producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd
• Belgisch product
• Mogelijkheid tot op maat gemaakte producten

AEROSLEEP

AEROSLEEP

WATERKERINGSTRAAT 21
9320 EREMBODEGEM
+3254319494
-