naar top
Menu
Logo Print

KINDERWINKEL IN RONSE IS OASE VAN RUST DANKZIJ INTERSTOCK

MEEDENKEN MET DE KLANT STAAT CENTRAAL IN WERKWIJZE

IL ETAIT UNE FOIS
De combinatie van wit en hout zorgen voor een rustgevend effect en laten de artikelen voor zichzelf spreken. Het bankje rondom de paal is ideaal om even op te rusten tijdens het shoppen.

In het centrum van Ronse bevindt zich 'Il était une fois', een kinderboetiek voor baby's tot tieners waar je kleding en accessoires kan terugvinden. Zo'n vier jaar geleden koos zaakvoerder Sofie Van der Straten voor Interstock als partner voor de inrichting van de gloednieuwe kinderboetiek. Een logische keuze, aangezien Sofie voor haar heren- en damesboetiek in het verleden ook steeds voor Interstock gekozen heeft.

Evidentie

Sofie: "De keuze voor Interstock was inderdaad geen moeilijk gegeven voor ons. Interstock heeft al altijd onze winkelinrichting gedaan en we zijn daar steeds zeer positief over. We hebben voor de kinderwinkel zelfs geen andere partner overwogen. Daarnaast werk ik graag met lokale ondernemers en aangezien we beide van Ronse zijn, was de keuze nog sneller gemaakt."

il etait une foisinterstock

Rustgevende winkel met Scandinavische toets

"Hoewel het geen makkelijk pand was, is Interstock erin geslaagd om een mooie en vooral rustgevende winkel te creëren", aldus Sofie. Het pand was namelijk bedoeld als horecazaak. Beneden in de winkel bevinden zich alle kledij, boven staan de accessoires en alles voor de baby-uitzet.   "Opmerkelijk is dat Interstock bij de beginfase vroeg welke merken we verkopen. Aangezien we in het midden-luxesegment zitten, vinden we het ook belangrijk dat de gekozen materialen dat segment perfect weerspiegelen", vertelt Sofie.

Interstock kreeg carte blanche van Sofie. En met succes! Het resultaat is een rustgevende winkel waar wit en houten accenten centraal staan. De paal in het midden werd creatief opgelost door er rondom heen een bankje met kussen te plaatsen. Zo kunnen de kleine klantjes rustig plaatsnemen. Hoewel het concept licht Sandinavisch getint is, is het een zeer tijdloos concept geworden. Alle rekken kunnen volledig aangepast worden aan de wensen van Sofie. Legplanken en hangers kunnen moeiteloos gedemonteerd worden naargelang ze haar presentaties wil doen.

il etait une foisil etait une foisINTERSTOCK

 

Meedenken in elke stap van het proces

Sofie: "Wat ik ook enorm apprecieer is dat Interstock voortdurend meedenkt met ons. Aangezien het pand van de kinderwinkel nog nieuw was voor ons, moesten we zelf nog onze weg zoeken. Een paar maanden na de opening, hebben we nog een modulair rekje die centraal in de winkel kan staan bijgevraagd. Dankzij de meubels en de goede verlichting is Interstock erin geslaagd om de artikelen nog beter tot hun recht te laten komen."

il etait une fois
Sofie (rechts) en haar mama

Uitblinker in klantenservice

"Interstock is echt een uitblinker in klantenservice tijdens elke stap van het proces. Zo viel de opening van de kinderwinkel midden in hun vakantie. Ze hebben dan ook meteen alles in hun planning gewijzigd zodat wij wel konden openen op de gewenste datum. Dat vind ik echt chapeau. Telkens we kiezen voor een nieuwe inrichting in een van onze winkels, kan ik op beide oren slapen. Niet alleen ontwerpen ze mooie zaken, ze gaan nog eens heel secuur te werk en zijn altijd op tijd klaar."