naar top
Menu
Logo Print

Video: Nûby 360° Wondercup

Maak kennis met de 360° Wondercup van Nûby. Een beker die het kindje helpt bij het leren drinken uit een beker. Delphine Van Hecke legt uit hoe de beker specifiek werkt.

NÛBY - NEW VALMAR

NEW VALMAR

BUNTSTRAAT 104
9940 EVERGEM
+3292167171
+3292167170
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bij Nûby™ streven we dagelijks om het welzijn van baby’s en peuters wereldwijd te bevorderen door een vernieuwend, functioneel en fun productgamma aan te bieden, die zorgt voor een veilige en gezonde orale ontwikkeling.

Sinds 1970 zet Luv n' Care® zich in om kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden die geïnspireerd zijn door de natuur om het leven van baby's en ouders makkelijker, eenvoudiger en stukken leuker te maken. Onze expertise dekt alle belangrijke en spannende stadia die ouders ondergaan met hun baby. We helpen ouders bij de beslissingen die ze maken over hun baby die zich ontwikkelt en groeit.

Het Nûby™ - gamma biedt oplossingen voor voeding, verzorging, spelen, bad-en kinderkamer en heeft gepatenteerde innovatie in al haar categorieën. De aanzienlijke investering in onderzoek, ontwerp, innovatie en bescherming van intellectuele eigendom zet Nûby™ in de voorhoede van technologie en design. Zo is Nûby™ één van de snelst groeiende babymerk wereldwijd.

Onze babymerken worden in meer dan 155 landen verdeeld en is al 45 jaar over de hele wereld geliefd door miljoenen baby's en families.

Sinds 1992 is Nûby Europe - New Valmar, met hoofdzetel in Evergem, een exclusieve partner van Luv n' Care®. Zij verdelen alle producten van Nûby™, Nûby™ Natural Touch™ en en Nûby™ Citroganix™ in grote delen van Europa, Afrika en het Midden-Oosten.