naar top
Menu
Logo Print

BORSTVOEDINGBorstvoeding

Moedermelk is zonder twijfel de beste start die de baby kan krijgen. Maar wat heb je nu precies allemaal nodig om met borstvoeding van start te gaan? Onderstaande artikels bieden een antwoord.

INFORMATIE IS CRUCIAAL VOOR EEN SUCCESVOLLE VERKOOP

Aangewezen is om voor de geboorte met de essentials te beginnen en daarna pas op zoek te gaan naar de juiste borstkolf en andere accessoires. En bij eventuele problemen kunnen nog een aantal extra producten soelaas bieden. Met andere woorden: het aanbod is behoorlijk ruim en de winkelaanpak verdient de nodige aandacht. Zeker omdat de klant vaak vragende partij is voor degelijke informatie.

KIES VOOR MEER COMFORT MET ELEKTRISCH KOLFAPPARAAT

Voor borstvoedende moeders brengt een kolfapparaat op diverse momenten een uitkomst om direct na de geboorte de melkproductie op gang te brengen, daarna verder op te bouwen en uiteindelijk de borstvoedingsperiode zo lang mogelijk vol te houden. Alle borstkolven werken volgens het vacuümprincipe dat ook een zuigeling toepast. De goedkopere handmatige kolf is aangewezen voor sporadisch gebruik. Een elektrische kolf is efficiënter en biedt meer comfort, wat belangrijk is als de moeder vaak wil afkolven.