naar top
Menu
Logo Print
10/01/2019 - CHARLOTTE DE NOOSE

Uitnodiging: Kids World Days
zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019

Driehonderd merken in Kids World op Trade Mart Brussels

Noteer zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 in uw agenda. Dan vinden de Kids World Days plaats op Trade Mart Brussels. Hét uitgelezen moment om te komen snuisteren in de nieuwe collecties van driehonderd merken.

trade mart

300 merken op Trade Mart Brussels

Voor de lezer die Trade Mart Brussels en de afdeling Kids World niet zou kennen: een kleine introductie. Vlak bij het Atomium in Brussel kunt u als handelaar het hele jaar door elke laatste maandag van de maand de showrooms met driehonderd merken babyartikelen vrij in en uit lopen. Alle exposanten heten u van harte welkom. En ze nodigen u uit op de Kids World Days in maart. Dan zetten ze extra hun beste beentje voor terwijl ze de nieuwe collectie babyartikelen, babykleding, kamerdecoratie en speelgoed uit de doeken doen. U ontdekt daar wat zowel de grotere als de kleinere merken in petto hebben. Keuze te over om daarna een selectie te maken.

Elke laatste maandag en vlak bij Ring

Trade Mart Brussels ligt vlak bij de Brusselse Ring. Via de Atomiumlaan rijdt u naar ‘Parking 1 – Pool’. Met een badge van 20 euro kunt u daar het hele jaar door gratis parkeren. Welkom op Kids World Days: zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019. De andere maanden: elke laatste maandag open. Concreet voor de eerste helft van 2019: maandag 28 januari, 25 februari, 29 april, 27 mei, 24 juni.

Scoren met nicheproducten

Onze sector heeft het goed begrepen: meelopen met iedereen en gewoon verder doen zoals het altijd al geweest is, is nefast voor een rendabel voortbestaan. De winkeliers zijn zich gaan heruitvinden en zijn gaan focussen op nicheproducten. Dat weerspiegelt zich perfect in het aanbod op Trade Mart Brussels. De exposanten zijn volledig mee met de tijd en vernieuwen regelmatig hun showrooms. Die van CnerJ, Chamo en Mercator Trading steken tegen de Kids World Days in een volledig nieuw jasje. En nieuwe merken vervoegen de rangen.

trade mart

Open showroom van vijf jonge enthousiastelingen

Dat de sector ook volledig digitaal meedenkt, getuigen de vloggers, bloggers en Instagrammers onder jullie. De creativiteit zegeviert. Trade Mart Brussels geeft aan jonge mensen een platform om zich te lanceren in de ‘shared showroom’. Vijf jeugdige ondernemers die mekaar aanvullen, delen momenteel een open showroom. U ziet er leuke hebbedingetjes van textiel, kaartjes, hippe kleertjes enzovoort. Wandel ook dáár gerust binnen en buiten.

Kids World Days: 17, 18 en 19 maart

Op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 staan de deuren van Trade Mart Brussels wagenwijd open van alle exposanten. De ondernemers van de shared showroom nemen voor de tweede maal deel aan de Kids World Days. Dat doen ze allemaal met hetzelfde doel: u hun nieuwe collecties presenteren. U vindt er de basisartikelen die u zeker in huis moet hebben maar ook de nieuwste, frisse en hippe ‘wannahaves’ om uw collectie aan te vullen. U wordt van harte uitgenodigd om eerst het volledig overzicht te aanschouwen vooraleer een selectie te maken voor het nieuwe seizoen.

Volledige merkenlijst op www.trademart.be