naar top
Menu
Logo Print
04/01/2019 - HELEEN CASTEL

Veiligheid in huis topprioriteit van elke ouder

Uit onderzoek van Kind en Gezin blijkt dat de meeste ongevallen met jonge kinderen thuis gebeuren. Gelukkig bestaan er heel wat veiligheids­voorzieningen waarmee ouders hun woonst een stuk kindveiliger kunnen maken. In dit artikel geven we u een overzicht van de veiligheidsartikelen waarmee ouders hun kindje kunnen beschermen tegen de top 5 ongevallen.


ongeval

Top 5 ongevallen

Jaarlijks is maar liefst 1/4 van de Vlaamse 0- tot 3-jarigen het slachtoffer van een ongeval waarvoor medische hulp wordt ingeschakeld, zo blijkt uit een ongevallenonderzoek van Kind en Gezin. Het merendeel van die ongevallen gebeurt thuis; in 2/3 van de gevallen betreft het een valongeval.

 


Aanbod veiligheidsartikelenveiligheidsartikelen

Het merendeel van de ongevallen gebeurt thuis.Valongevallen staan met stip op nummer één, gevolgd door snij- en stootongevallen. Veiligheidshekjes bieden niet alleen bescherming tegen valpartijen van de trap, maar kunnen kinderen ook op veilige afstand houden van keuken en haard (brandpreventie). Kast- en ladebeveiliging kan het risico op snijwonden, vergiftiging en brandwonden indijken.

 

 

ABUS JUNIOR CARE: GLOEDNIEUW TOTAALCONCEPT VOOR KINDVEILIGE WOONST ABUS JUNIOR CARE
WORDT U ONZE GESPECIALISEERDE JUNIOR CARE DISTRIBUTEUR?
August Bremicker Söhne KG (ABUS) is al sinds 1924 dé wereldwijde specialist inzake innovatieve en hoogkwalitatieve oplossingen op het vlak van woningbeveiliging, mobiele veiligheid en objectbeveiliging. Omdat ABUS de veiligheid van het gezin sinds jaar en dag hoog in het vaandel draagt, lanceert de Duitse kwaliteitsfabrikant nu ook een compleet beveiligingsassortiment voor jonge kinderen: Junior Care. 
Lees meer