naar top
Menu
Logo Print

ZO BEGELEID JE DE KLANT NAAR DE JUISTE MATRAS

Benadruk kwaliteit en gezondheid, en hou rekening met het budget

Baby's brengen de eerste maanden van hun leven tot twintig uur per etmaal door in bed. Ook peuters en grotere kinderen spenderen flink wat uren van de dag in bed. Een kwaliteitsvolle matras is dus een must voor een gezond slaapklimaat in de kinderkamer. Het aanbod van matrassen is echter enorm groot en heel wat consumenten zien door de bomen het bos niet meer. Met enkele doelgerichte vragen en het gebruik van stalen begeleidt u de klant naar de 'juiste' matras die voldoet aan zijn vereisten en past in zijn budget.

 

Aankoopcriteria matrassen

Aankoopcriteria

De matras is een van de belangrijkste onderdelen in de kinderkamer. Veiligheid en gezondheid primeren daarbij, en dat uit zich onder meer in het gebruik van veerkrachtige, ademende en antiallergische materialen. Hier zetten we de belangrijkste aankoopcriteria op een rijtje.
Lees volledig artikel

 

Verkoopsadviezen matrassen

Verkoopsadviezen

Binnen het assortiment van matrassen zijn er heel wat verschillende materialen die elk hun specifieke eigenschappen hebben. Als winkelier bent u het aanspreekpunt om hier meer informatie over te verschaffen, dit kunt u onder meer duidelijk maken door te werken met stalen in de winkel.
Lees volledig artikel