naar top
Menu
Logo Print
20/06/2019 - EVERGREEN

ZWANGERSCHAPSLINGERIE

Zwangerschapslingerie komt in vele maten, kleuren, opties en stofjes. In het hele aanbod is het voor de vrouw die in verwachting is vaak overweldigend om zwangerschapslingerie uit te zoeken. Bijgevolg stellen heel wat vrouwen de aankoop ervan uit tot ze niet anders kunnen. De retailer kan het verschil maken door advies te geven en de juiste maat op te meten. 

Zwangerschapsbeha'sJUISTE MAATOPMETING ZWANGERSCHAPBEHA'S IS CRUCIAAL

Het voordeel van zwangerschapslingerie is dat deze mooi meegroeit met het zwangere lichaam. Zo groeit een zwangerschapsbeha mee met de borst en kun je doorgaans verschillende maten groter gaan met één beha. Een zwangerschapsbeha heeft ook een betere pasvorm, zit daardoor comfortabeler en geeft betere steun gedurende de hele zwangerschap en ook erna. Heel wat frustraties kunnen optreden bij het dragen van niet geschikte lingerie tijdens en net na de zwangerschap.

ZwangerschapsondergoedREKBARE EN ZACHTE STOFFEN VOOR ZWANGERSCHAPSONDERGOED

Ook zwangerschapsslips moeten voldoende steun bieden. Dankzij speciale technieken krijgt de buik de nodige ondersteuning en wordt ook de onderrug meteen ontlast. Dankzij een aangename rekbare stof groeit het buikgedeelte van de slip mee met het buikje. Deze slips tekenen ook niet af, zowel aan de buik als aan de billen. Sommige merken bieden zelfs een extra leuke feature: aan de hand van een speciale breitechniek krijgen de billen een mooiere vorm.

Winkelaanpak zwangerschaplingerie DE JUISTE WINKELAANPAK VOOR ZWANGERSCHAPSLINGERIE

Hoe meet je nu de juiste maat op? Sommige merken hebben een makkelijke tool ontwikkeld voor de winkels, zodat de klant in een handomdraai correct opgemeten kan worden. Daarnaast voorzien sommige fabrikanten ook opleidingen om aan de winkeliers en het winkelpersoneel te geven, zodat de producten zeker op een correcte manier verkocht worden. Andere fabrikanten bieden dan geen opleidingen aan, maar voorzien op de verpakking handige maattabellen.