naar top
Menu
Logo Print

MYKKO STOELVERHOGERS MIO EN FLIPPA: HANDIG IN GEBRUIK EN MODERN DESIGN

We share your care

MYKKO is al jarenlang een betrouwbare partner van jonge vaders en moeders, en probeert telkens weer producten te ontwikkelen die ouders een handje helpen bij het grootbrengen van hun baby's en jonge kinderen. Het assortiment van MYKKO omvat een groot aantal producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne en veiligheid voor kinderen, zoals de gebruiksvriendelijke en stijlvolle stoelverhogers FLIPPA en MIO.

TWINTIG JAAR EXPERTISE

Als vooruitstrevend en vernieuwend familiebedrijf zet MYKKO zich sinds 1995 in voor het welzijn en het comfort van het kind. MYKKO is voortdurend op zoek naar duurzame, unieke producten die garant staan voor kwaliteit en veiligheid én een optimale prijs- en kwaliteitsverhouding garanderen.

MYKKO brengt een tiental unieke producten voor de babyspeciaalzaken, die garant staan voor kwaliteit en veiligheid, en dat met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

FLIPPA STOELVERHOGER

Het moderne design van de FLIPPA stoelverhoger met verwijderbaar tafeltje past in elk interieur en is ontworpen met het oog op moderne gezinnen. Het stoeltje is heel compact en handig op te vouwen, wat maakt dat het ideaal is om mee te nemen op restaurantbezoek. Of men laat de FLIPPA bij de grootouders, waar hij eenvoudig opgeborgen zit in de kast.

MIO STOELVERHOGER

MYKKO is niet alleen een importeur en distributeur, maar investeerde ook in research & development van eigen producten. Zo is er de gepatenteerde MIO meegroeistoelverhoger. In tegenstelling tot de traditionele modellen heeft de MIO stoelverhoger een gepatenteerd telescopisch frame, zodat die op praktisch alle stoelen voor volwassenen kan worden bevestigd,en het zitje kan ook op vijf posities worden afgesteld. Dit maakt dat het model vrijwel universeel aanpasbaar is. In een handomdraai kan hij op om het even welke normale stoel geïnstalleerd worden en is het kind optimaal betrokken bij het familiale gebeuren. De MIO is bovendien compact, licht en erg gemakkelijk om mee te nemen.

MEERWAARDE

Bruno Daeseleire: “Hygiëne, veiligheid en welzijn van het kind, alsook het geruststellende gevoel bij de ouders, zijn de elementen die centraal staan in onze bedrijfsfilosofie. Wij besteden bijzondere aandacht aan de samenwerking met de winkelier, met telkens de eindgebruiker in het achterhoofd." Alle producten van MYKKO zijn uit voorraad leverbaar, en er worden leuke en interessante folders gratis ter beschikking van de winkeliers gesteld. De superieure service na verkoop wordt door Liesbeth Naeyaert geco├Ârdineerd. MYKKO is aanwezig op de Babyboom beurs in Brussel. Meer info vindt u op www.MYKKO.com.

MYKKO
Lossingstraat 146
2900 Schoten
Tel.: 03/685.20.34
info@MYKKO.be
www.MYKKO.com