naar top
Menu
Logo Print
29/11/2017 - ELENA VAN GINDERDEUREN

KIDS MODE LENTE/ZOMERTRENDS 2018

DE INVLOED VAN DE SPORT IS ALOMTEGENWOORDIG

Na een seizoen, gericht op vreugde, kalmte en het innerlijke, nodigt de zomer van 2018 ons uit om rond te kijken en acties te ondernemen voor het gemeen­schappelijke welzijn om onze grondstoffen en onze planeet te bewaren. De burger­initiatieven die overal opduiken zoals ecologische oases, Fairtrade oplossingen die de spaarzaamheid nieuw leven inblazen in de prêt-à-porter, slow-, eco-, biovoedsel van bij ons, stadsmoestuinen enz. En ook flatsharing, knowhow, carpoolen ...

Visions

De experimentele tuin met natuur en augmented reality biedt een kleurenpalet dat overladen is met vloeiend roze en zuurgroen. Een gesofisticeerd, futuristisch sport- en techthema waarbij prints overheersen.

Solutions

De voedingstuin belooft nieuwe oplossingen en drukt een eer­lijke, positieve, pragmatische en poëtische geest uit. De authentieke garderobes (outdoor, campus en workwear) worden opgefleurd door het vrolijke en pragmatische kleurengamma. Natuurlijke en gerecycleerde stoffen krijgen de voorkeur en op grafisch vlak is retro het sleutelwoord.

Shades

Het uiterst romantische, gemoderniseerde Shades-thema biedt een melancholische tuin. Het chiaro-scuro gamma wordt ingetoomd met zijn asgrijze tinten. De retrostoffen bestaan uit kant, Engels borduurwerk, marineblauwe strepen etc. voor een neofolklook.

Myths

De wonderbaarlijke tuin is een thema rond reizen en in het bijzonder dorre tuinen waar groene yucca en aloë vera gepaard gaan met Kalanchoë roze. Het gamma is opulent en zonnig. Deze uitnodiging om te reizen is de inspiratie voor een ethnic-chic en neo-westerngarderobe en -prints.