naar top
Menu
Logo Print
29/11/2017 - SOFIE MOENTJENS

EETSTOELEN

Eetstoelen zijn een onmisbaar item in de kinder- en babyuitzet. Van zodra kindjes mee kunnen aanschuiven aan tafel, gaat er vaak een hele wereld voor ze open. En voor de ouders. Welke eetstoel dan de juiste is, hangt af van verschillende factoren die we hieronder bespreken. Zo bent u mee met de evoluties en trends.

In de Bloom Fresco Chrome kan baby van bij de geboorte tot een leeftijd van acht jaar meegenieten aan tafel

De Tripp Trapp® van Stokke® is geschikt voor de pasgeborene tot de volwasseneHELP UW KLANT BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE EETSTOEL

Het is iets waar elke ouder verlangend naar uitkijkt: het moment waarop baby mee aan tafel kan. Tijdens de eerste maanden ligt het kleintje vooral in een wieg of een park, ver weg van de gezellige eettafel. Daarna vaak in een relax of zitkussen, maar nog altijd op de begane grond en niet op dezelfde hoogte als de rest van het gezin. Maar zodra baby mee kan aanschuiven aan tafel, gaat er vaak een hele wereld voor ze open. En voor de ouders. Met professioneel en gericht advies help je de klant de juiste eetstoel te kiezen en door de bomen het bos te zien in het erg uitgebreide aanbod.

 

De Chicco 360° seat kan 360° draaien, heel handig in kleine ruimtes of onderwegDE EETSTOEL ONDERWEG

Niet alleen thuis aan de eettafel, maar ook op vakantie, op een familiefeest of op bezoek bij vrienden vinden ouders het handig dat hun kindje mee aan tafel kan zitten. Hiervoor bestaan verschillende opties.