naar top
Menu
Logo Print
29/01/2018 - ELENA VAN GINDERDEUREN - CREDITS PROMOSTYL

TRENDS HERFST-WINTER 2018-2019

De garderobe van het kind is geïnspireerd op de zee, de berg, de kosmos ...

De herfst/winter 2018-19 is een harmonieus seizoen dankzij de afwisseling van tegengestelde en complementaire thema' s. Front en Play zijn actieve en energieke stromingen, terwijl Dream en Off kalme en spirituele stromingen zijn. Het seizoen nodigt ons uit om van standpunt te veranderen en onze levensstijl in vraag te stellen om nieuwe ideeën naar voren te brengen.

Elena Van Ginderdeuren - Credits Promostyl

kleurenpalet front promostylmeisje trend front promostylFRONT

Front is geïnspireerd op de underground en rebelse culturen, tussen streetwear en authentieke invloeden. Een revolutionaire energie pusht ons om er volledig voor te gaan, met een update van de mariene stijl en de outdoorcodes.

DREAMkleurenpalet dream promostyl

Dream viert de natuur, een onuitputtelijke bron van inspiratie. In een ruwe en grafische, romantische en mystieke versie of kostbaar en fantastisch. Het wordt gekenmerkt door voorouderlijke tradities, het bos en de voodoo.

kleurenpalet play promostylPLAY

Play troost en amuseert door zijn creatieve energie, zijn expressieve gamma en zijn onmisbare garderobes. Het dagelijkse leven wordt draaglijker als je alles door een roze bril ziet. Het is hetkinderthema bij uitstek.

OFFkleurenpalet off promostyl

Off is een hommage aan slowlife en nodigt je uit om je opnieuw te focussen op het essentiële. Zachtheid gegarandeerd! Het inspireert delicate werkkleding en ultrazacht minimalisme.

meisjes, jonges promostyl
Van links naar rechts de trends: Dream, Play en Off