naar top
Menu
Logo Print
21/03/2018 - ELENA VAN GINDERDEUREN

HERFST-WINTERTRENDS 2018/2019

Trends kinderschoenen mango

Vier onmisbare thema's

De herfst/winter 2018-19 is een harmonieus seizoen dankzij de afwisseling van tegengestelde en complementaire thema's. Front en Play zijn actieve en energieke stromingen, terwijl Dream en Off kalme en spirituele stromingen zijn. Het seizoen nodigt ons uit om ons standpunt te veranderen, onze levensstijl in vraag te stellen, nieuwe ideeën naar voren te brengen.

FRONT

90'S-INVLOEDEN

FRONT inspireert ons met een streetwear met 90's-invloeden, populair en zonder franjes. De maritieme stijl komt uit het Oosten en de outdoorcodes zijn heropgefrist voor vintage ferryman- en skaterschoenen.

90s schoenen trend kinderen

Foto's: Pomd'api, Golden Goose, Philippe Model, Golf Derby, Mango

Trends kinderschoenen

DREAM

DE MAGIE VAN DE NATUUR

DREAM is geïnspireerd op de magie van de natuur om een rock-, folk- en romantische garderobe opnieuw te definiëren. Een reeks clair-obscurkleuren voor chemische, elegante en feeërieke schoenen.

kindertrends schoenen

Foto's: Young Soles, Igor Shoes, Marni, Pepe, Coco Mag

PLAY

EEN VLEUGJE HUMOR

PLAY, doorbreek de routine met een vleugje humor, kleuren en vrolijkheid. De vrijheid van mengsels, patronen en texturen biedt verrassend en dynamisch schoeisel.

Adidasschoenentrends kids

Foto's: Mango Kids, Reebok, Anniel, Baby Dior, Adidas

OFF

SLOW LIFE

OFF is een hommage aan de waarden van slow life en nodigt je uit om je opnieuw te richten op het essentiële. Comfort en zachtheid zijn gegarandeerd. Schoenen met een vereenvoudigd ontwerp, voor een delicate workwear en skiwear look.

trends kinderschoenen

schoentrends slow life kids

Foto's: Marni, Il Gufo, Vans, Moncler, Baby Dior

Credits: Promostyl