28 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVijf tips voor betere verkoop parktextiel
In dit online magazine hebben we enkele tips verzameld om
zwangerschapslingerie en parktextiel een boost te geven in uw zaak. Daarnaast kijken we binnen bij O-lijfje in Mortsel. Op hun nieuwe locatie hebben ze vier keer zoveel ruimte!
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

BABYFOON MET REAL-TIME GELUIDS- EN TEMPERATUURMELDINGEN

160pxMet de nieuwste babyfoon DVM-143 Panorama van Alecto beluister én bekijk je je kindje op een ouderunit met een scherm van maar liefst 11 cm.
Lees meer

O-LIJFJE IN MORTSEL VIER KEER ZO GROOT

Baby- en kinderspeciaalzaak O-Lijfje in Mortsel bestaat ondertussen 22 jaar en verhuisde afgelopen zomer naar een nieuwe locatie. In het nieuwe pand, dat vier keer meer ruimte biedt, kan zaakvoerster Vanessa haar visie op geboortelijsten nog beter uitwerken.
Volledig artikel lezen

NU VERKRIJGBAAR: LICHTGEWICHT BOX VOOR OP REIS

160pxOp zoek naar een lichtgewicht box om mee te nemen op reis, die je binnen enkele seconden om het even waar kan opzetten? Zoek niet verder, de B-Foldable Playard van Bo Jungle zorgt ervoor dat uw baby of peuter veilig is, waar hij ook heen gaat.
Lees meer

JUISTE MAATOPMETING ZWANGERSCHAPSLINGERIE IS CRUCIAAL

Heel wat zwangere vrouwen stellen de aankoop van zwangerschapslingerie uit of slaan deze zelfs over. Ze denken dat ze evengoed een maatje groter kunnen kopen. Het is aan u als expert om duidelijk de voordelen van zwangerschapslingerie aan de klant duidelijk te maken.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK, LICHTGEWICHT KINDERWAGEN

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

VIJF VERKOOPTIPS VOOR PARKTEXTIEL: VAN STOCK TOT PRESENTATIE

Parktextiel is niet zo moeilijk om te verkopen en belandt ook vaak op de geboortelijst. Een baby spendeert bovendien het merendeel van zijn tijd in een park of wiegje, waardoor ouders bereid zijn om wel wat te investeren in deze producten.
Volledig artikel lezen

THULE URBAN GLIDE 2 VOOR ACTIEVE GEZINNEN

160pxDe Thule Urban Glide 2 is de All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen. Deze kinderwagen heeft een modern en lichtgewicht design, en is daardoor een perfecte kinderwagen voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven, maar ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen.
Lees meer

TEVEEL KINDEREN NIET CORRECT VASTGEKLIKT

Slechts 23% van de kinderen kleiner dan 1m35 wordt op een juiste manier vervoerd in de auto. 13% daarvan wordt zelfs helemaal niet vastgeklikt. Dat blijkt uit een nieuwe studie van Vias Institute
Lees meer

¼ MEER BELGISCHE WEBSHOPS

Het afgelopen jaar is het aantal webshops in België met 26% toegenomen tot een aantal van 20.480. Dat blijkt uit cijfers van de E-Commerce Barometer van The House of Marketing en Safeshops.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vijf tips voor betere verkoop parktextiel

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be