27 april 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxI-Size wint terrein
Steeds meer ouders raken bekend met de
i-Size-autostoelen. Markspelers spelen hierop in met nog meer technologische vernieuwingen, met veiligheid als uitgangspunt. In deze editie gaan we ook dieper in op de manier hoe autostoelen uiteindelijk ook getest worden, nl. met crashtesten.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

I-SIZE-AUTOSTOELTJES WINNEN AAN SUCCES

De i-Size-stoeltjes slaan aan bij ouders, zeker voor kinderen tot 105 cm groot. De marktspelers pakken er dan ook meer en meer mee uit. Daarvoor voerden ze tal van technologische vernieuwingen door.
Volledig artikel lezen

CRASHTESTEN MET KINDERSTOELEN CRUCIAAL VOOR VEILIGHEID

Om de veiligheid van kinderen in de wagen te optimaliseren, volstaan gewone crashtesten niet. Fabrikanten ontwerpen dan ook steeds nieuwe kinderzitjes die jonge kinderen het best beschermen.
Volledig artikel lezen

ENTERTAIN JE BABY ONDERWEG

160pxDe winter is achter de rug en stilaan komt de vakantieperiode eraan. Tijd dus om eropuit te trekken met je baby… Met de mooie B-Car & Home Mirrors van Bo Jungle kan ook je baby zich vermaken onderweg en zichzelf ontdekken.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

THULE YEPP NEXXT

160pxMet de lichtgewicht Thule Yepp Nexxt fietszitjes kunnen ouders en hun kind elke dag samen van fietstochtjes genieten, veilig, gemakkelijk en in stijl. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op de moderne fietshelmen.
Lees meer

VERZORGINGSTAS MOET HANDIG EN MOOI ZIJN

Gebruiksgemak is vanzelfsprekend de eerste vereiste bij de keuze van een verzorgingstas. Daarnaast hechten ouders ook in toenemende mate belang aan een modieus design en/of een multifunctioneel ontwerp.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK

160pxDe Thule Sleek is een slimme lichtgewicht kinderwagen op vier wielen. Deze kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

INSPIRATIE VOOR UW TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer.
Volledig artikel lezen

BANCONTACT EN PAYCONIQ FUSEREN

Bancontact Company en Payconiq Belgium hebben aangekondigd dat ze één bedrijf worden. Door samen te smelten willen ze consumenten en handelaars het beste van twee werelden bieden om in de eerste plaats te kunnen voldoen aan de vraag naar veilige, performante en gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Steeds meer ouders kiezen voor i-Size autostoel

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be