5 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBabydragen: toon de voordelen!
Wijs ouders op de vele voordelen, om
babydragers te verkopen. Net zoals bij de verkoop van zwangerschapslingerie, is uw rol als expert hier cruciaal. Zo denken vele mama's in spe dat zwangerschapslingerie niet nodig is. Vertel ze waarom wel en help ze met een juiste maatopmeting.

Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek


Heeft u plannen om de vakbeurs Sunday School te bezoeken? Wij mogen
25 gratis toegangskaarten weggeven!

TOON OUDERS VOORDELEN VAN BABYDRAGEN

Baby's en peuters dragen heeft tal van voordelen. Niet alleen hebben ouders zo hun handen vrij, de mentale en fysieke ontwikkeling van het kindje wordt ook gestimuleerd.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR SUNDAYSCHOOL DANKZIJ K-BOETIEK

Op 1 juli vindt de tweede editie van de vakbeurs voor kidsmode SundaySchool plaats. Dankzij K-Boetiek maakt u kans op een gratis toegang. Stuur snel een mailtje
Lees meer

JUISTE MAATOPMETING ZWANGERSCHAPSLINGERIE IS CRUCIAAL

Heel wat zwangere vrouwen stellen de aankoop van zwangerschapslingerie uit of slaan deze zelfs over. Ze denken dat ze evengoed een maatje groter kunnen kopen. Het is aan u als expert om duidelijk de voordelen van zwangerschapslingerie aan de klant duidelijk te maken.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

EROPUIT MET DE B-ZEN STROLLER!

160pxEen van de vele nieuwigheden van Bo Jungle dit jaar is de B-Zen Stroller: een zeer complete en gebruiksvriendelijke kinderwagen met vele handige snufjes, zoals een wieg met verstelbare en geventileerde bodem, ingebouwd muggennet, zonnekap en schommelfunctie, een zitje dat in twee richtingen geplaatst kan worden, reflecterende materialen voor meer veiligheid, etc.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

25 JAAR CLAESEN'S

25 mei 2018 vierde Claesen's zijn 25 jarig bestaan. Het verhaal begint in 1993 in Amsterdam waar Gerard den Boer en Debora Blaauw elkaar ontmoetten tijdens hun studie.
Lees meer

THULE URBAN GLIDE 2

160pxDe Thule Urban Glide 2 is de All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen. Deze kinderwagen heeft een modern en lichtgewicht design, en is daardoor een perfecte kinderwagen voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven, maar ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

NOS-COLLECTIES NACHTMODE EN ONDERGOED

Heel wat fabrikanten van babynachtmode en -ondergoed ondersteunen de retailer met een never-out-of-stockvoorraadservice: ze houden (een deel van) hun aanbod permanent op voorraad, waaruit u continu naar eigen behoefte kunt bijbestellen.
Volledig artikel lezen

PROMOOT EETSETS ALS GESCHENKARTIKEL

Eetsets voor de allerkleinsten zijn prima geschenkartikelen bij een geboorte of een eerste verjaardag. Maar wat moet u aanraden aan uw klanten? Niet alleen merk, kleur en dessin spelen een rol, een goede eetset moet ook rekening houden met de leeftijd van het kindje en zijn of haar noden.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Babydragen: toon de voordelen!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be