2 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxModetrends lente/zomer 2019
Voor volgend zomerseizoen onderscheiden we vier trends. In ' Rise' zien we prehistorische dessins, ' Access' brengt futuristische mode, ' Escape' draait rond intense kleuren, stijl Gauguin, en bij ' Protest' clashen extravagante kleuren en prints. Laat u inspireren voor uw aankopen voor volgend jaar!
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

LENTE-ZOMERTRENDS 2019

Door middel van vier experimentele reizen onthult dit seizoen zijn transformaties. Bekijk de vier thema's: Rise, Access, Escape en Protest
Volledig artikel lezen

ALLES OVER BORSTVOEDING

Moedermelk is zonder twijfel de beste start die de baby kan krijgen. Maar wat heb je nu precies allemaal nodig om met borstvoeding van start te gaan? Onderstaande artikels bieden een antwoord.
Volledig artikel lezen

ULTIEM COMFORT VOOR OUDER EN KIND MET SLIMME, LICHTGEWICHT KINDERWAGEN

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

WINTERMANS AGENTUREN NU OOK IN BELGIË

Wintermans Agenturen gaan nu ook opereren in België en Luxemburg .Janneke Wintermans, van Wintermans Agenturen gaat vanaf Zomer 2019 verschillende merken voor de Benelux vertegenwoordigen.
Lees meer

IDEAAL VOOR EEN REISJE MET HET GEZIN

160pxEen tripje met kids vraagt vaak de nodige voorbereiding. iCandy - al 85 jaar fabrikant van stijlvolle en praktische kinderwagens - speelt daar handig op in met de iCandy Orange.
Lees meer

LINGERIEPRO: LIEFDE VOOR LINGERIE

LingeriePRO is hét vaktreffen voor Benelux (body)fashionwinkels en een platform om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven. Bovendien houdt het LingeriePRO-team als sectorconnaisseur de vinger aan de pols: het halfjaarlijks event is een bron van inspiratie voor bedrijven en boetiekhouders.
Lees meer

VEILIG EN IN STIJL GENIETEN DANKZIJ DE LICHTGEWICHT FIETSZITJES

160pxMet de lichtgewicht Thule Yepp Nexxt fietszitjes kunnen ouders en hun kind elke dag samen van fietstochtjes genieten, veilig, gemakkelijk en in stijl. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op de moderne fietshelmen.
Lees meer

BINNENKIJKEN: HET LAND VAN OOIT INTRODUCEERT WEBSHOP

Het Land Van Ooit in Kontich introduceerde begin dit jaar een webshop. De service waarvoor de speciaalzaak gekend is, wordt ook online doorgetrokken. Zo komen niet alle producten online.
Volledig artikel lezen

KIDS & FAMILY OP M&O: 7-11 SEPTEMBER

Van 7 tot en met 11 september vindt in Parijs opnieuw de beurs Maison & Objet (M&O) plaats. De beurs biedt heel wat ruimte aan exposanten die er decoratie en ideeën voor interieurdesign voor kinderkamers komen etaleren.
Lees meer

KIND + JUGEND 2018: 20-23 SEPTEMBER

Van 20 tot en met 23 september vindt in Keulen opnieuw een editie van het toonaangevende Kind + Jugend plaats. De beurs is het event bij uitstek voor de wereld van baby- en kinderkleding.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de kindermodetrends voor zomer 2019

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be