17 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGebruiksgemak belangrijkste drive bij online shoppen
Het aantal online kopende Belgen is sinds enkele jaren weer gestegen. In deze editie geven we u een inkijk in het online winkelgedrag van de Belg. Daarnaast bekijken we het aanbod wandelwagens voor actieve ouders.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

THULE SLEEK

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

NIEUWE ACCOUNTMANAGER LODGER

Wellicht heeft u haar al ontmoet, Sabine Parewyck is sinds juni 2018 bij Lodger werkzaam als accountmanager buitendienst voor de Belgische markt. Sabine is uw directe aanspreekpunt en u kunt bij haar terecht met al uw vragen over Lodger producten en collecties.
Lees meer

89% VAN ONLINE BELGEN OVERWEEGT ONLINEAANKOOP

E-commerce wordt meer en meer m-commerce (bestellen via tablet of smartphone) en de belangrijkste reden om online aan te kopen blijft gebruiksgemak: ziedaar de belangrijkste conclusies van de achtste e-commercestudie, die Comeos voorstelde op de jaarlijkse Summer Happening.
Volledig artikel lezen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

VAN BABY TOT BASISONDERWIJS

160pxiCandy - al 85 jaar fabrikant van stijlvolle en praktische kinderwagens - weet wat ouders willen: materialen van hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en de juiste functies.
Lees meer

LYFRA-LEKKERLAND NAJAARSBEURS

Ook dit jaar vindt opnieuw de Lyfra-Lekkerland Najaarsbeurs plaats. De beurs gaat door van zondag 2 september van 10u. tot 18u. tot maandag 3 september van 13u.
Lees meer

KIDS & FAMILY OP M&O

Van 7 tot en met 11 september vindt in Parijs opnieuw de beurs Maison & Objet (M&O) plaats. De beurs biedt heel wat ruimte aan exposanten die er decoratie en ideeën voor interieurdesign voor kinderkamers komen etaleren.
Lees meer

KIND + JUGEND 2018

Van 20 tot en met 23 september vindt in Keulen opnieuw een editie van het toonaangevende Kind + Jugend plaats. De beurs is het event bij uitstek voor de wereld van baby- en kinderkleding.
Lees meer

WINTERMANS AGENTUREN

Wintermans Agenturen gaan nu ook opereren in België en Luxemburg .Janneke Wintermans, van Wintermans Agenturen gaat vanaf Zomer 2019 verschillende merken voor de Benelux vertegenwoordigen.
Lees meer

PRODUCENTEN VAN KINDERWAGENS OMARMEN VEELZIJDIGHEID

Comfort, compactheid en prijs. Dat zijn de drie voornaamste speerpunten waarop (toekomstige) ouders beslissen bij de aankoop van een buggy of wandelwagen. Al spelen ook kwaliteit en duurzaamheid een grote rol en liggen de eisen op het vlak van looks tegenwoordig eveneens hoger.
Volledig artikel lezen

THULE CHARIOT

160pxMet de Thule Chariot kunnen ouders hun passie delen met hun kinderen, ongeacht het seizoen en waar ze ook heen gaan. Wandelen, fietsen, joggen of langlaufen, de Thule Chariot is een veelzijdige vier-in-één wagen voor elk seizoen en elke activiteit.
Lees meer

KINDERKLEDING ZIT IN DE LIFT

Edited volgde de nieuwe collecties bij 45 van 's werelds grootste kledingwinkels en ontdekte dat kinderkleding in het eerste kwartaal van dit jaar met 14 procent was gestegen in vergelijking met twee jaar geleden, terwijl de verkoop van kleding voor volwassenen met 6 procent is gedaald.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Aantal online kopende Belgen stijgt

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be