5 september 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHet succes van houten speelgoed
In deze editie nemen we het speelgoed voor de kleintjes tot twee jaar onder de loep, met speciale aandacht voor het
succes van houten speelgoed. Daarnaast bespreken we de categorie van de wikkelcapes, badjasjes en poncho's. Deze lenen zich uitstekend als geschenkartikel.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

SPEELTJES VOOR BABY'S EN PEUTERS STEEDS VERNUFTIGER

Speelgoed voor kinderen tot twee jaar draait vooral rond één thema: just for fun. Gewoon spelen blijft cruciaal, al zien we wel veranderingen op het vlak van materialen, kleuren en vormgeving.
Volledig artikel lezen

IN TURQUOISE, GRIJS EN ROZE.

160pxNieuw in 2019: de B-High ChairBo Jungle stelt u met trots voor: de B-High Chair! Ontdek vanaf 2019 deze zeer compact opvouwbare hoge stoel die in 7 verschillende hoogtes versteld kan worden.
Lees meer

WIKKELCAPES, PONCHO'S EN BADJASJES ZIJN GESCHENKARTIKEL BIJ UITSTEK

Badcapes worden vanaf dag één veelvuldig gebruikt. Ze zijn dan ook een uitstekende cadeautip, dankzij hun multifunctionaliteit: na het bad, in de box en zelfs in auto- of wipstoel.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK

160pxDe Thule Sleek is een slimme lichtgewicht kinderwagen op vier wielen. Deze kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

KIDS WORLD DAYS 2018

Kom zeker langs op de KIDS WORLD DAYS op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 oktober 2018 (van 10 tot 18 uur). Je ontdekt de sublieme nieuwe collecties van onze (gast)exposanten die samen zowat 300 merken vertegenwoordigen.
Lees meer

VAN BABY TOT BASISONDERWIJS

160pxiCandy - al 85 jaar fabrikant van stijlvolle en praktische kinderwagens - weet wat ouders willen: materialen van hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en de juiste functies.
Lees meer

UITBREIDING BASIC COLLECTIE

160pxMooie vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis.Nieuw in de collectie “basic" is de BLING. Voor een nieuw item uit de collectie betaal je 29.95 euro. Er zijn vier nieuwe varianten verkrijgbaar.
Lees meer

TUBY, DE HANDIGE BADCAPE

160pxDe Tuby™ badcape heeft een verzwaard pootje die je over je schouder gooit voordat je gaat badderen met je baby. Door de verzwaarde voetkussentjes van het pootje blijft de Tuby™ badcape slim voor je hangen.
Lees meer

JIPPIE'S GEHOORBESCHERMER

160pxSteeds vaker gaan mensen met het hele gezin naar een festival of strandrace. Genieten voor het hele gezin, maar het is wel belangrijk om de allerkleinste te beschermen tegen harde geluiden.
Lees meer

THULE URBAN GLIDE 2

160pxDe Thule Urban Glide 2 is de All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen. Deze kinderwagen heeft een modern en lichtgewicht design, en is daardoor een perfecte kinderwagen voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven, maar ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Houten speelgoed valt in de smaak bij de bewuste consument

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be