28 september 2017

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWS UIT DE SECTOR

MARKET by kleine fabriek stopt
Opnieuw Innovation Award voor Childhome
Peppa wordt Hoppa
Overname Seed door Britax Römer

TREND: DIGITALISERING OP KIND+JUGEND
Prenatale hartmonitor
Verhaalvertellend nachtlampje
Kruipspeeltje met bewegingssensor
Lichtgevend verschoningskussen

Essentials by Roomblush

Goed nieuws voor jonge ouders. Roomblush is back in baby business en pakt dit najaar uit met 'Essentials', een nieuwe lijn binnen de MINI-collectie. Met de newbies voor baby's uitzet en kamer gaat Roomblush een tikje stoerder in de mix van unikleuren en prints, maar de zachtheid van materialen blijft.
Lees meer

Textiel voor de autostoel

De autostoel behoort vandaag bijna tot de standaarduitrusting van een wagen. De markt van textielproducten voor de autostoel is dan ook sterk groeiend. Deze producten spelen in op het comfort van het kindje en de bescherming en personalisatie van de stoel zelf.
Lees meer

Video: Sleek

Voor het eerst lanceert Thule een kinderwagen op vier wielen. Deze flexibele en stijlvolle kinderwagen werd ontworpen voor actieve ouders die graag op stadsavonturen gaan met hun kind. Het is een lichtgewicht met een eigentijds design en een goede wendbaarheid. Beschikbaar in de winkels vanaf juni 2018.
Video

Video: Evolu One.80°

Niets is lastiger én gevaarlijker dan een kinderstoel verplaatsen als er al een baby'tje inzit. Daar biedt Childhome de oplossing voor. De Evolu kinderstoel wordt geüpdatet met een draaifunctie. Dankzij deze nieuwe functie kunnen ouders het zitje in drie verschillende posities zetten, zonder dat ze de volledige stoel moeten verplaatsen.
Video

Video: LOOPi

Deze nieuwe kinderwagen werd ontworpen voor multifunctioneel gebruik met drie modellen. City is het standaardmodel voor de echte stadsmensen. Het allroud-model is dan weer perfect voor wandelingen op onverharde grond. Voor ouders die in vorm willen blijven is er het model Running. De drie combinaties werken allemaal met hetzelfde onderstel dus er kan in enkele minuten gewisseld worden tussen de verschillende functies.
Video

Video: Eezy S Twist

De zitting van een buggy omkeren kan soms een hele opgave zijn. Daar bedacht Cybex een oplossing voor. Met een simpele handbeweging - waar je maar één hand voor nodig hebt - draai je de zitting naar je toe, ook als je al onderweg bent. Om de buggy terug in de originele positie te brengen heb je niet meer nodig dan een klik op de knop. Opgeplooid is de buggy klein genoeg om als handbagage mee te nemen op het vliegtuig. De zitting kan gemakkelijk neergelegd worden wat de Eezy S Twist ook voor pasgeboren baby's geschikt maakt.
Video

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

K-BOETIEK TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

K-boetiek online magazine: Trend gespot, veel digitalisering op Kind+Jugend!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be