11 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

Lees online

DOSSIER BABY AAN TAFEL
Baby food processor met digitaal display
Duurzame meegroeistoel
Bestek op maat
Tafelstoelen: veiligheid & gebruiksgemak
Zelfstandig leren eten
Multifunctionele stoomkokers
Eetstoel met draaifunctie

K-BOETIEK TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Speciaal voor babyvoeding

De bamix Baby Box vormt het ideale startpakket voor jonge ouders. Elke dag het eten voor je baby bereiden, is een intensieve taak. Het is daarom handig om een bamix in huis te hebben, die je helpt om de taak snel en goed uit te voeren.
Lees meer

MYKKO BIEDT MET HET FINSE MERK ONNI CARE EEN NIEUWE DIMENSIE

Deze babyfoons bieden meer dan enkel een camera. Met Onni Care is het ook mogelijk om, waar ook ter wereld, de groei en ontwikkeling van het kind nauwgezet te volgen.
Lees meer

Thule Sleek

Thule lanceert een kinderwagen op vier wielen. Deze stijlvolle kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouders en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties, geschikt voor één of meerdere kinderen.
Lees meer

Talking Turtle

Deze schildpad is naast nachtlampje ook een verhaalverteller. De schildpad beschikt eerst en vooral over tien vooraf opgenomen bedverhaaltjes en twintig slaapliedjes en natuurlijke geluiden.
Lees meer

LOOPi

Deze nieuwe kinderwagen werd ontworpen voor multifunctioneel gebruik met drie modellen. City is het standaardmodel voor de echte stadsmensen. Het allroud-model is dan weer perfect voor wandelingen op onverharde grond.
Lees meer

iCandy For Land Rover

Voor avontuurlijke ouders lanceert iCandy in samenwerking met Land Rover een nieuwe terreinwandelwagen. Voor het eerst brengt het bedrijf een dergelijke kinderwagen uit op vier wielen.
Lees meer

Titan

Het eerste autostoeltje voor peuters én kinderen. Dit nieuwe stoeltje van Maxi-Cosi groeit mee met het kind. Je kan dit autostoeltje gebruiken vanaf 9 maanden tot wanneer het kind het maximumgewicht van 36 kg bereikt heeft.
Lees meer

Flexia

Dit nieuwe draagsysteem behaalde goud op de Baby Innovation Award 2017. Je kan de drager gebruiken vanaf de geboorte tot aan de peutertijd, van 3,5 tot 20 kg. En dat zonder dat je accessoires zoals vergroot- of verkleinkussens nodig hebt.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Online magazine K-Boetiek - dossier baby aan tafel

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be