26 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

Lees online

DOSSIER BABYDRAGEN
Meegroeidrager
Organiseer een workshop in uw winkel
Overzicht draagsystemen

K-BOETIEK TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Thule Sleek

Thule lanceert een kinderwagen op vier wielen. Deze stijlvolle kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouders en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties, geschikt voor één of meerdere kinderen.
Lees meer

AssixFix Air: eerste autostoeltje met airbags

De nieuwe AxissFix Air van Maxi-Cosi vergroot de veiligheid van het kind aanzienlijk. De revolutionaire Air Safety Technology® zorgt er namelijk voor dat bij een botsing de airbags in de gordel van het autostoeltje in een fractie van een seconde gevuld worden met koude lucht.
Lees meer

Buggy's steeds compacter en veelzijdiger

Dankzij enkele verbeteringen is de hedendaagse buggy vaak al geschikt voor zuigelingen. Aankoopcriteria waardoor ouders zich vooral laten leiden, zijn het comfort en het formaat.
Lees meer

Speelgoed van het jaar 2017

De verkiezing van het 'Speelgoed van het jaar' is al weer aan haar 18e editie toe. Deze officiële award is een initiatief van de Belgische Speelgoedfederatie. Opzet is de fabrikanten, invoerders of agenten te belonen voor hun dynamische aanpak bij het zoeken naar en voorstellen van originele en creatieve spellen en speelgoedartikelen.
Lees meer

Meer comfort met elektrisch kolfapparaat

Voor borstvoedende moeders brengt een kolfapparaat op diverse momenten een uitkomst om direct na de geboorte de melkproductie op gang te brengen, daarna verder op te bouwen en uiteindelijk de borstvoedingsperiode zo lang mogelijk vol te houden.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - speelgoed van het jaar

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be