8 november 2017

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

Lees online

DOSSIER: Help uw klant de juiste eetstoel kiezen

Het is iets waar elke ouder verlangend naar uitkijkt: het moment waarop baby mee aan tafel kan. Tijdens de eerste maanden ligt het kleintje vooral in een wieg of een park, ver weg van de gezellige eettafel.
Lees meer

K-BOETIEK TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Thule Urban Glide 2

De Thule Urban Glide 2 is de All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen. Voor 2018 is deze kinderwagen geheel vernieuwd en tevens verkrijgbaar in een stijlvolle black-on-black uitvoering.
Lees meer

Contactloos betalen met smartphone

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bacontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

Onni Care babyfoon

Deze babyfoons bieden meer dan enkel een camera. Met Onni Care is het ook mogelijk om, waar ook ter wereld, de groei en ontwikkeling van het kind nauwgezet te volgen.
Lees meer

Help klanten badtextiel kiezen

Het juiste badtextiel kan een wereld van verschil maken bij het baden van de baby. Badstoffen zoals handdoeken, badcapes en washandjes kunnen uit verschillende materialen gemaakt worden.
Lees meer

De juiste papfles vinden

Flessen: elke toekomstige ouder heeft ze nodig en gaat op een bepaald moment op zoek naar wat het beste is voor zijn of haar baby. Al snel raakt de klant de weg kwijt in het uitgebreide aanbod echter.
Lees meer

Mammae Comfort borstvoedingsbeha

Met een vernieuwende technologie brengt Mammae de eerste naadloze voedingsbeha op de markt die borsten - ook zwaardere - ondersteunt bij het borstvoeden. Voldoende steun tijdens het voeden is immers belangrijk om striemen en tepelkloofjes te vermijden.
Lees meer

Leren lopen met stimulerend speelgoed

Tussen 8 en 15 maanden worden de eerste stapjes aan de hand gezet, en gemiddeld aan 14 à 15 maanden de eerste losse stapjes. Toch varieert de leeftijd waarop een kind alleen loopt enorm.
Lees meer

Draagtassen als reclametool

Een gepersonaliseerde draagtas is een troef: niet enkel biedt die veel voordelen op het vlak van reclame, het is ook een hebbeding dat kan worden bewaard en hergebruikt.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Ouders willen meer betalen voor designeetstoelen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be