5 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

De koopjesperiode is vlot van start gegaan. Mode Unie spreekt zelfs van 5 tot 10 procent meer omzet dan op de eerste soldendag vorig jaar. Nu de oude collecties de deur uit gaan, staan merken alweer klaar om u hun aanbod voor volgend najaar. In dit online magazine mogen we u uitnodigen voor de nieuwe kindermodevakbeurs Sunday School. De eerste editie vindt plaats op 14 januari in Utrecht.

Gratis naar nieuwe beurs Sunday School

Ga gratis naar de nieuwe vakbeurs Sunday School! K-Boetiek geeft 50 gratis tickets weg aan onze lezers.Stuur hiervoor zo snel mogelijk een mailtje
Lees meer

Thule Sleek

Thule SleekThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

Doordachte diefstalpreventie

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Lees meer

Meer comfort met elektrisch kolfapparaat

Voor borstvoedende moeders brengt een kolfapparaat op diverse momenten een uitkomst om direct na de geboorte de melkproductie op gang te brengen, daarna verder op te bouwen en uiteindelijk de borstvoedingsperiode zo lang mogelijk vol te houden.
Lees meer

Help klanten badtextiel kiezen

Het juiste badtextiel kan een wereld van verschil maken bij het baden van de baby. Badstoffen zoals handdoeken, badcapes en washandjes kunnen uit verschillende materialen gemaakt worden.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - gratis naar nieuwe kindermodevakbeurs

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be