01 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDit zijn de modetrends voor herfst-winter 2018-2019

In deze editie presenteren wij u de modetrends voor volgend najaar. Aan de hand van thema's en keyitems, kunt u uw collectie samenstellen. Daarnaast stellen we in dit online magazine ook enkele NOS-collecties voor; zonder voorraadzorgen draait u meer omzet!

Mieke Masyn

Bladmanager K-Boetiek

Trends herfst-winter 2018-2019

De herfst/winter 2018-19 is een harmonieus seizoen dankzij de afwisseling van tegengestelde en complementaire thema' s. Front en Play zijn actieve en energieke stromingen, terwijl Dream en Off kalme en spirituele stromingen zijn.
Volledig artikel lezen

Dit zijn de highlights in elk trendthema

De stoffen zijn glanzend, reflecterend, fluweel, lurex. Sponge, fleece, flanel, nylon. Een oldschool sfeer krijgt vorm voor het herfst-winterseizoen 2018-2019
Volledig artikel lezen

Thule Sleek

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

Zonder voorraadzorgen meer omzet dankzij NOS-collecties

Heel wat fabrikanten van babynachtmode en -ondergoed ondersteunen de retailer met een never-out-of-stockvoorraadservice: ze houden (een deel van) hun aanbod permanent op voorraad, waaruit u continu naar eigen behoefte kunt bijbestellen.
Volledig artikel lezen

Bluebeep Car Seat Guardian

160pxHet Bluebeep Car Seat Guardian waarschuwingssysteem slaat alarm zodra het kind:   • in de autostoel slecht vergrendeld zit   • zich uit de harnasriemen probeert te bevrijden    • wanneer het kind zonder toezicht alleen in de auto zit   • als ouders te ver van de auto verwijderd zijnDe installatie is snel en eenvoudig; het Car Seat Guardian toestelletje wordt aan de binnenkant van het zachte schouderstuk tot tegen de rugleuning van de autostoel geschoven.
Lees meer

Thule Urban Glide 2

160pxDe Thule Urban Glide 2 is de All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen. Deze kinderwagen heeft een modern en lichtgewicht design, en is daardoor een perfecte kinderwagen voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven, maar ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dit zijn de modetrends voor herfst-winter 2018-2019

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be