28 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIn deze editie overlopen we de meest voorkomende thuisongevallen zijn en de producten om deze kunt vermijden. Wijs ouders op de gevaren! Daarnaast bekijken we de nieuwste trends voor verzorgingstassen en bespreken we een nieuwe kledingtrend: uniseks.

Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

Haal voor de 5 meest voorkomende thuisongevallen het juiste preventiemiddel in huis

Uit onderzoek van Kind en Gezin blijkt dat de meeste ongevallen met jonge kinderen thuis gebeuren. Gelukkig bestaan er heel wat veiligheidsvoorzieningen waarmee ouders hun woonst een stuk kindveiliger kunnen maken.
Volledig artikel lezen

Verzorgingstas moet handig en mooi zijn

Gebruiksgemak is vanzelfsprekend de eerste vereiste bij de keuze van een verzorgingstas. Daarnaast hechten ouders ook in toenemende mate belang aan een modieus design en/of een multifunctioneel ontwerp.
Volledig artikel lezen

Fred + Ginger ook in wholesale

Door een gestaag groeiende vraag naar Fred + Ginger zal het merk vanaf de nieuwe herfst-winter 2018 collectie functioneren als wholesalemerk. Dat meldt FNG Group.
Lees meer

Trend: uniseks kinderkleding

Kleding die door zowel voor jongens als meisjes gedragen kan worden, zit in de lift. Zo kondigde ook Abercrombie & Fitch aan een uniseks lijn te lanceren, onder de naam 'Everybody Collection'.
Lees meer

Vacature: Account Manager Thule Group

Door de groei van de Thule Group in België en Nederland is het nodig om het verkoop- en promotieteam uit te breiden met een Account Manager Babyspeciaalzaken Benelux.
Lees meer

Een veelzijdige 4-in-één wagen

160pxMet de Thule Chariot kunnen ouders hun passie delen met hun kinderen, ongeacht het seizoen en waar ze ook heen gaan. Wandelen, fietsen, joggen of langlaufen, de Thule Chariot is een veelzijdige 4-in-één wagen voor elk seizoen en elke activiteit.
Lees meer

Bo Jungle: Koken voor baby's

160pxOok dit jaar komt het Belgische merk Bo Jungle met heel wat nieuwigheden, waaronder de B-Digital Baby Food Processor; een uiterst handig kooktoestel voor ouders die graag zelf lekkere, gezonde gerechtjes maken voor hun baby.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Trend: uniseks kinderkleding

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be