- 25 september 2018
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
Nico & Katrien, drie speciaalzaken onder een dak
Nadat zij hun delicatessenzaak tien weken hadden uitgebaat in een tent, heropenden Nico Lambert, Katrien Van Den Berghe en zoon Maxim op 29 april hun compleet vernieuwde en fors uitgebreide slagerij en voedingsspeciaalzaak in Roeselare. Winkeloppervlakte maal twee, parkeergelegenheid maal twee, een bedieningstoonbank van niet minder dan twintig meter en als klap op de vuurpijl een nieuw vakmanschap erbij: Slagerij Nico & Katrien is nu ook een bakkerij. Een bezoekje aan deze winkel is voor elke professional in de foodretail om meerdere redenen de moeite waard.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.