Sauzen Partnercontent

culinair tafelen met Delino honingcitroensaus

Zoetzure saus met citroen en echte honing, verrijkt met bruin bier, balsamico azijn en fijne kruiden als tijm, laurierblad… Verkrijgbaar in een emmertje van 3 kg. 

Lamsfilet met kruidenkorstje en Honingcitroensaus

delinoIngrediënten

  • 4 lamsfilet van 160g elk
  • 50 g boter
  • 300 g oesterzwammen in reepjes
  • 4 dl Honingcitroensaus van Delino

Voor de kruidenkorst:

  • 20 g muntblaadjes
  • 20 g peterselie
  • 20 g pijpajuin
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot, fijn versnipperd
  • 1 dl Honingcitroensaus van DELINO

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst en hak ze fijn. Meng met de Honingcitroensaus.
  • Warm de oven voor op 160°C.
  • Warm de pan en smelt er de boter in. Kleur de lamsfilets aan. Schik in een ovenschaal en verdeel er de kruiden over. Gaar nog wat verder.
  • Bak in de vleespan de oesterzwam en schik daarop de lamsfilet.
  • Serveer met gebakken krieltjes.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

DÉLINO

'T WALLETJE 51, KNOKKE 8300Meer info
Kruiden & specerijenSauzen
Print Magazine

Recente Editie
04 oktober 2018

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine