Online magazines

18 september 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxNieuwe collecties op Kind+Jugend en Kids World Days
We blikken vooruit naar
Kind + Jugend en de Kids World Days in dit online magazine. Daarnaast bekijken we het aanbod babyswings, waarin enkele interessante nieuwigheden vallen te ontdekken. Verder tips voor het stimuleren van de verkoop van parktextiel en badproducten en de voordelen van NOS-collecties.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

KIDS WORLD DAYS 2018

Kom zeker langs op de KIDS WORLD DAYS op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 oktober 2018 (van 10 tot 18 uur). Je ontdekt de sublieme nieuwe collecties van onze (gast)exposanten die samen zowat 300 merken vertegenwoordigen.
Lees meer

BABYSWINGS IDEALE ONTSPANNING VOOR BABY EN OUDER

Bewegende babyswings houden kindjes rustig, terwijl ze daarnaast het luisteren en de oog-handcoördinatie stimuleren. Ergonomie en comfort staan voorop. Deze zitjes worden gemakkelijk opgesteld en compact opgevouwen.
Volledig artikel lezen

ZICHTBAAR EN TRENDY NAAR SCHOOL

160pxElke ouder wil dat zijn kind op een veilige manier naar school kan. De kledij en accessoires van Wowow bieden je kind extra zichtbaarheid. Bovendien combineren we dit met een goede maatverdeling, leuke designs, hoge kwaliteit en volgens alle Europese normen.
Lees meer

PRAGMA TRADING

160pxElk kind verdient het om te spelen met speelgoed dat veilig is en dat de ontwikkeling en versterking van sociale vaardigheden stimuleert. Dat beloven wij bij Pragma.
Lees meer

TRENDS OP KIND + JUGEND 2018

Zoals altijd ligt de focus op innovaties en trends. Exposanten gebruiken de beurs om hun nieuwste producten en collecties uit de segmenten kindermeubilair, veiligheidszitjes, textieluitrusting, kinderwagens, hygiëneartikelen en speelgoed en mode voor baby's en peuters te presenteren.
Lees meer

VIJF VERKOOPTIPS VOOR PARKTEXTIEL

Parktextiel is niet zo moeilijk om te verkopen en belandt ook vaak op de geboortelijst. Een baby spendeert bovendien het merendeel van zijn tijd in een park of wiegje, waardoor ouders bereid zijn om wel wat te investeren in deze producten.
Volledig artikel lezen

ALLEEN MAAR VOORDELEN BIJ NOS-COLLECTIES

Heel wat fabrikanten van babynachtmode en -ondergoed ondersteunen de retailer met een never-out-of-stockvoorraadservice: ze houden (een deel van) hun aanbod permanent op voorraad, waaruit u continu naar eigen behoefte kunt bijbestellen.
Volledig artikel lezen

4 SLIMME VRAGEN VOOR BADMOMENT

Met vier slimme vragen kiest u het juiste product voor baby's badmoment.

*Hoeveel plaats?

*Hoe oud is het kind?

*Nog extra eisen?

*Nog extra accessoires? 
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Nieuwe collecties op Kind+Jugend en Kids World Days

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.