Online magazines

27 september 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxNieuwigheden voor u verzameld
Met de
Kids World Days in het vooruitzicht, presenteren we u in deze editie enkele nieuwe collecties en producten, die het kiezen voor u gemakkelijker maken. Maak kennis met heel wat nieuwigheden die dit najaar gelanceerd zijn.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

KIDS WORLD DAYS 2018

Kom zeker langs op de KIDS WORLD DAYS op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 oktober 2018 (van 10 tot 18 uur). Je ontdekt de sublieme nieuwe collecties van onze (gast)exposanten die samen zowat 300 merken vertegenwoordigen.
Lees meer

VERNIEUWDE THULE CHARIOT LIJN!

160pxDe Thule Chariot is de perfecte kinderwagen voor actieve ouders. Met een Thule Chariot kinderwagen kunnen ouders hun kindjes overal mee naartoe nemen en hun favoriete activiteiten blijven uitvoeren.
Lees meer

EETSETJES IN BAMBOE VAN BO JUNGLE

160pxDeze ecologische eetsetjes in bamboe zijn een van de vele nieuwigheden voor 2019 die Bo Jungle zal voorstellen. De mooie setjes zijn biologisch afbreekbaar en bovendien is bamboe vaatwas- én magnetronbestendig.
Lees meer

ONTDEK DE COLLECTIE VAN BABYBEL

160pxNa +/-5 maanden zwangerschap is het inwendig oor van de ongeboren baby reeds ver ontwikkeld en staat het in verbinding met het zenuwstelsel, al de aanstaande moeder of haar partner, de bel regelmatig over de buik rolt, zal de baby na de geboorte dit geluid herkennen en doorgaans als geruststellend ervaren.
Lees meer

JIPPIE'S GEHOORBESCHERMER

160pxJonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Harde geluiden kunnen snel leiden tot gehoorbeschadiging. De Jippie's gehoorbeschermers zijn in de hoogte verstelbaar.
Lees meer

THULE SLEEK KINDERWAGEN

160pxThule presenteert de Thule Sleek, een stijlvolle kinderwagen op vier wielen. Deze slimme lichtgewicht kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

MAAK KENNIS MET VERSCHILLENDE PERSONAGES VAN TIAMO COLLECTION

Ben je op zoek naar een leuk (kraam)cadeautje of een eye catcher voor in de babykamer? Tiamo Collection produceert al jaren de leukste, vrolijkste en liefste producten om mee te spelen en te knuffelen.
Lees meer

NIEUWE ZONNEBRILLENLIJN KOOLSUN

160pxHet Nederlandse merk KOOLSUN heeft een nieuwe zonnebrillenlijn gelanceerd speciaal voor baby's en kinderen tot 14 jaar. De zonnebrillen karakteriseren zich door stijl, duurzaamheid en flexibiliteit.
Lees meer

JOLLEIN, LIFESTYLEMERK voor BABYKAMERTEXTIEL EN -ACCESSOIRES

160pxJollein, onderdeel van Smits Assen B.V., is sinds 1973 een succesvol lifestyle-merk in babykamertextiel- en accessoires. Elk jaar ontwerpen zij hippe collecties met o.
Lees meer

ZICHTBAAR MET CRAZY MONSTERS

160pxBij Wowow denken we aan de kleinste zwakke weggebruikers. Aan zij die dapper aan de zijde van mama of papa naar school trappen. Aan zij die te klein zijn om indruk te maken in het drukke ochtendverkeer.
Lees meer

RUSTIG IN SLAAP VALLEN MET BABIAGE DOODOO

160pxIn de knuffel bevindt zich een apparaatje dat exact dezelfde geluiden weergeeft die uw baby hoorde in mama's buik. Deze vertrouwde geluiden hebben een rustgevend effect op uw baby waardoor hij snel en rustig in slaap valt.
Lees meer

MAAK KENNIS MET BIOBUDDI. SPEELGOEDBLOKKEN

160pxDe nieuwe "groene" biobased speelgoedblokken van BiOBUDDi zijn gemaakt van resten van de suikerrietplant. Jonge kinderen ontwikkelen verschillende leervaardigheden door te spelen en te bouwen met blokken.
Lees meer

JACK, MUZIKALE ROL

160pxBrul als een leeuw! Jack de leeuw ontwikkelt de fijne motoriek en het gehoor van je kindje. Hij kan gemakkelijk samengesteld worden. Elk kleurrijke stukje van Jacks lichaam maakt een ander geluid en is versierd met verschillende kleuren en motieven.
Lees meer

VICTOR VEILIG

160pxVictor Veilig is een veiligheidsproduct waarmee je weggebruikers laat weten dat er (spelende) kinderen in de buurt zijn. Door de gele kleur heeft Victor Veilig een hoog attentiegehalte voor automobilisten en andere weggebruikers.
Lees meer

NIEUWE ITEMS BIJ LITTLE DUTCH

160pxLittle Dutch is een eigentijds baby- en kinderlifestylemerk met producten van kwaliteit, gemaakt met liefde. Het merk speelt in op de behoefte van de consument die op zoek is naar betaalbare, complete en stijlvolle baby-en kinderproducten die zowel ouders als kinderen aanspreekt.
Lees meer

HET DEENSE MERK BIBS BIJ MAMELOU

160pxOp zoek naar een hippe fopspeen? Het Deense merk BIBS heeft deze voor jou. Hun bekende ronde vorm is zo ontworpen dat de fopspeen de huid van de baby niet irriteert.
Lees meer

BABY'S ONLY VASTE SHOWROOM TRADE MART BRUSSEL

Omdat Baby's Only een sterke groei doormaakt in België, is zij sinds maart van dit jaar met een vaste showroom vertegenwoordigd op Trade Mart Brussel. U vindt Baby's Only in showroom A267.
Lees meer

TUBY, DE HANDIGE BADCAPE

160pxDe Tuby™ badcape heeft een verzwaard pootje die je over je schouder gooit voordat je gaat badderen met je baby. Door de verzwaarde voetkussentjes van het pootje blijft de Tuby™ badcape slim voor je hangen.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Nieuwigheden voor u verzameld

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.