Online magazines

28 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxDe winkels met de beste inrichting van België zijn gekend. In deze editie stellen we u de laureaten voor. Zo kunt u binnenkijken bij Kabine&Kantine, een nieuwe family concept store waar shoppen, geboortelijsten en brunchen onder één dak gecombineerd worden.
Verder in dit online magazine alles over technologie in de babykamer en tips om een bedrijfsvoertuig te financieren.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek


Dual wifi beeldbabyfoons worden nieuwe standaard
4 mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren
Kijk binnen bij Kabine&Kantine
7 tips die verkoop slaapkamers stuwen
Alles over autostoelen
Verzorgingssets ideaal geschenkartikel

DE BEST INGERICHTE WINKELS VAN BELGIË ZIJN BEKEND

Op 21 februari werden voor de eerste keer de Shop Design Awards uitgereikt. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Volledig artikel lezen

UITNODIGING: KIDS WORLD DAYS

Noteer zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 in uw agenda. Dan vinden de Kids World Days plaats op Trade Mart Brussels. Hét uitgelezen moment om te komen snuisteren in de nieuwe collecties van driehonderd merken.
Volledig artikel lezen

TECHNOLOGIE IN DE BABYKAMER

Kersverse ouders willen er altijd zeker van zijn dat het goed gaat met hun kindje. Tal van hightech babymonitors geven deze ouders de zekerheid die ze nodig hebben zodat zij rustiger kunnen slapen.
Volledig artikel lezen

VIER MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

DUAL WIFI BEELDTELEFOONS ZIJN DE TOEKOMST

160pxMet de introductie van de DIVM770 zet Alecto een volgende stap in de wereld van de babyfonie. Deze beeldbabyfoon werkt volgens het dual-wifisysteem. Hierdoor is de camera in de babykamer zowel via de smartphoneapp als via het ouderscherm te volgen.
Volledig artikel lezen

VERZORGINGSPRODUCTEN EN -SETS

Toppers in het aanbod verzorgingsproducten voor baby's zijn badolie, waslotion, bodylotion, luiercrème, reinigingsmelk en wipes. Deze producten doen het bovendien bijzonder goed als geschenkje voor een geboorte of een babyborrel.
Volledig artikel lezen

BABY IN DE AUTO

Een baby kan je meteen na de geboorte al mee nemen in de auto met een babyzitje. Een babyzitje biedt bescherming voor baby's tot ongeveer 12 maanden. Babyautostoeltjes zijn te verkrijgen in gewichtsgroep: 0+ (tot 13 kg.
Volledig artikel lezen

7 TIPS DIE VERKOOP SLAAPKAMERS STUWEN

De verkoop van kinderslaapkamers binnen de detailmarkt staat onder druk. Laat dat echter geen reden zijn om die productcategorie in te laten dommelen. Babybedjes en toebehoren blijven immers een productcategorie met enorm veel verkooppotentieel: ze spelen in op de basisbehoefte van elke baby, met name een gezonde nachtrust.
Volledig artikel lezen

VEILIGHEID IN HUIS

Uit onderzoek van Kind en Gezin blijkt dat de meeste ongevallen met jonge kinderen thuis gebeuren. Gelukkig bestaan er heel wat veiligheids­voorzieningen waarmee ouders hun woonst een stuk kindveiliger kunnen maken.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dual wifi beeldbabyfoons worden nieuwe standaard

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.