Online magazines

14 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxLaat de potjestraining vlot verlopen
In deze editie geven we u verkooptips die uw klanten kunnen helpen bij het vlot laten verlopen van de potjestraining. Daarnaast bespreken we de vraag naar ecologisch textiel en hebben we het ook over het juiste bestek voor elke leeftijd.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

Zo stimuleren mobielen en rammelaars de ontwikkeling
Wat zijn TOG-waarden nu precies?
Dit is het juiste bestek voor elke leeftijdsfase
Kunnen uw klanten al betalen met eco-cheques voor ecologisch textiel?
Zonder kleerscheuren door de potjestraining

UITNODIGING: KIDS WORLD DAYS

Noteer zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 in uw agenda. Dan vinden de Kids World Days plaats op Trade Mart Brussels. Hét uitgelezen moment om te komen snuisteren in de nieuwe collecties van driehonderd merken.
Volledig artikel lezen

ZO STIMULEREN RAMMELAARS EN MOBIELEN DE ONTWIKKELING

Speelgoed stimuleert kinderen in hun ontwikkeling. Bij hele jonge baby's zijn mobielen ideaal om hun - nog beperkte - zicht en gehoor te prikkelen door felle kleurtjes, beweging en muziek.
Volledig artikel lezen

WAT ZIJN TOG-WAARDEN NU PRECIES?

In Groot-Brittannië moet men al enkele jaren de TOG-waarden op kinderslaapzakken vermelden. Maar ook op kindertextiel zijn deze waardes al goed ingeburgerd. In Nederland werden de TOG-waarden in 2014 geïntroduceerd om warmtestuwing bij baby's, een oorzaak van wiegendood, tegen te gaan.
Volledig artikel lezen

BESTEK VOOR ELKE LEEFTIJD

Om de overgang naar zelfstandig eten te bevorderen, bestaat er een ruim assortiment van oefenbestek dat perfect is afgestemd op de anatomie en de ontwikkeling van elke leeftijdsgroep.
Volledig artikel lezen

OUDERS WILLEN ECOLOGISCH TEXTIEL

Het ecologische gedachtegoed deint traag maar zeker, als een groene inktvlek, verder uit. Ook kersverse en aanstaande ouders, die hun kleintje een gezonde leefomgeving toewensen, shoppen steeds vaker met een groen geweten.
Volledig artikel lezen

COMFORT PRIMEERT BIJ TOILETPOTJES

Wanneer de tijd is aangebroken om een peuter zindelijk te maken, zijn toiletpotjes en toiletverkleiners een grote hulp. Kleinere kinderen zijn geholpen met een comfortabel toiletpotje, terwijl ze in de volgende fase de overstap naar het volwassenentoilet kunnen maken met een toiletverkleiner.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Laat de potjestraining vlot verlopen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.