Online magazines

28 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxScoren met de eerste knuffel

Het belang van een eerste knuffel is niet te onderschatten. De knuffel biedt troost en kan helpen om in slaap te vallen. Knuffels die uitgerust zijn met licht of geluid maken, bieden hier een extra ondersteuning. We gaan er in dit online magazine verder op in.

Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

In deze editie:

Knuffels met een extra functie

Technologie in de babykamer

5 verkooptips voor parktextiel

4 soorten badtextiel onder de loep

Eetset als geschenkartikel
Binnenkijken: Het Land van Ooit

Help uw klant bij het kiezen van het juiste draagsysteem

KNUFFELS MET FEATURES MAKEN HET LEVEN VAN KIND EN OUDER MAKKELIJKER

De band tussen kind en knuffel is onafscheidelijk en wordt vaak al gevormd van bij de geboorte. Het belang van een eerste troeteldier is dan ook niet te onderschatten - het biedt de baby of het kind troost, helpt het in slaap vallen en beurt het op bij verdriet.
Volledig artikel lezen

RUSTGEVENDE NACHTEN VOOR EEN FIT GEZIN!

160pxBarmoedergeluiden kalmeren de baby in een oogwenk, wist je dat? Met het gebruik van Doodoo van Babiage biedt ouders, evenals baby's, rustgevende nachten. De Doodoo wordt geleverd met een zacht knuffel (verschillende modellen en kleuren beschikbaar) en een muziekdoosje die intra-uteriene geluiden en een slaapliedje weergeeft.
Volledig artikel lezen

TECHNOLOGIE IN DE BABYKAMER

Kersverse ouders willen er altijd zeker van zijn dat het goed gaat met hun kindje. Tal van hightech babymonitors geven deze ouders de zekerheid die ze nodig hebben zodat zij rustiger kunnen slapen.
Volledig artikel lezen

VIJF VERKOOPTIPS VOOR PARKTEXTIEL

Parktextiel is niet zo moeilijk om te verkopen en belandt ook vaak op de geboortelijst. Een baby spendeert bovendien het merendeel van zijn tijd in een park of wiegje, waardoor ouders bereid zijn om wel wat te investeren in deze producten.
Volledig artikel lezen

EETSET IS IDEAAL GESCHENK

Eetsets voor de allerkleinsten zijn prima geschenkartikelen bij een geboorte of een eerste verjaardag. Maar wat moet u aanraden aan uw klanten? Niet alleen merk, kleur en dessin spelen een rol, een goede eetset moet ook rekening houden met de leeftijd van het kindje en zijn of haar noden.
Volledig artikel lezen

HELP KLANTEN BADTEXTIEL KIEZEN

Het juiste badtextiel kan een wereld van verschil maken bij het baden van de baby. Badstoffen zoals handdoeken, badcapes en washandjes kunnen uit verschillende materialen gemaakt worden.
Volledig artikel lezen

BABYDRAGERS VERLIEZEN STOFFIG IMAGO

Er zijn tal van draagsystemen voor baby's en kinderen op de markt, maar hét beste systeem bestaat niet. Dat hangt geheel af van de persoonlijke voorkeur van de drager.
Volledig artikel lezen

BINNENKIJKEN: HET LAND VAN OOIT

Het Land Van Ooit werd in 1997 opgericht door Rita Sels, toen nog in Boom. Vandaag baat zij, samen met haar man Walter en de vier kinderen - Astrid, Denis, Gert-Jan en Karolien - de baby- en kinderspeciaalzaak uit in Kontich.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Scoren met de eerste knuffel

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.