Online magazines

24 mei 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxNadenken over nieuwe winkelconcepten
Eén op vijf shoppers trekt er op uit om
's avonds te winkelen. Dit feit moet ons tot nadenken zetten of nieuwe winkelconcepten op hun plaats zijn. Moet u nog elke dag tussen 10 en 18u open zijn, bijvoorbeeld? Of springen we beter meer flexibel om met onze openingstijden? Tijdens de Shop Design Awards waarvan we een nieuwe editie plannen in februari volgend jaar, zullen we alvast enkele inspirerende winkels verzamelen.
Mieke Masyn
Bladmanager K-BoetiekVerder in deze editie:

Ontspanning voor ouder en kind dankzij schommelzitjes
Leren lopen met stimulerend speelgoed
Pasvorm en isolatiewaarde cruciaal voor slaapzakken
Gezond slapen in reisbedje
Voor elke ruimte de geschikte opbergmand

20% WINKELT 'S AVONDS TOT 21 U

Al één op de vijf shoppers (in Wijnegem Shopping) trekt er 's avonds tussen 18 en 21 uur op uit om kleren, schoenen en cadeaus te kopen. Dat blijkt uit een nieuwe analyse van de bezoekerscijfers van Wijnegem Shopping.
Lees meer

NIEUWE EDITIE SHOP DESIGN AWARDS GELANCEERD

Na een succesvolle eerste editie van de Shop Design Awards is er beslist om een nieuwe editie te lanceren. Tom D'Halluin - organisator en hoofdredacteur bij Professional Media Group: "Met de Shop Design Awards willen wij als uitgever beklemtonen dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in de fysieke winkels en dat dit zijn belang en nut heeft.
Lees meer

ONTSPANNING VOOR BABY EN OUDER DANKZIJ SCHOMMELZITJES

Bewegende babyswings houden kindjes rustig, terwijl ze daarnaast het luisteren en de oog-handcoördinatie stimuleren. Ergonomie en comfort staan voorop. Deze zitjes worden gemakkelijk opgesteld en compact opgevouwen.
Volledig artikel lezen

LEREN LOPEN MET BEHULP VAN STIMULEREND SPEELGOED

Tussen 8 en 15 maanden worden de eerste stapjes aan de hand gezet, en gemiddeld aan 14 à 15 maanden de eerste losse stapjes. Toch varieert de leeftijd waarop een kind alleen loopt enorm.
Volledig artikel lezen

REISBEDJES: PRIJS EN MATERIALEN CRUCIAAL

Een reisbedje is onmisbaar om de baby op verplaatsing veilig te laten slapen vanaf de geboorte tot ongeveer drie jaar. Voor langere logeerpartijtjes is een apart comfortabel reismatrasje soms aangewezen.
Volledig artikel lezen

BABYKAMER IN STIJL OPRUIMEN

Speelgoed, luiers, verzorgingsartikelen, wasgoed … ouders vergaren heel wat spullen in de kinderkamer en leefruimte. Maar met de juiste opbergmanden kunnen ze al die spulletjes in stijl opruimen.
Volledig artikel lezen

SLAAPZAKKEN: PASVORM EN ISOLATIEWAARDE CRUCIAAL

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het gebruik van een slaapzak het risico op wiegendood vermindert. De voorwaarde is wel dat er gekozen wordt voor een slaapzak met een optimale pasvorm, zodat het kindje niet kan wegglijden.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Nadenken over nieuwe winkelconcepten

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.