Online magazines

02 juli 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxOntdek de nieuwste trends voor nachtlampjes

Nachtlampjes bewijzen al jarenlang hun nut. Enerzijds hebben ze een heel praktische functie en worden ze gebruikt om de kamer 's nachts zachtjes op te lichten. Daarnaast bieden ze ook troost aan kinderen. In deze editie gaan we dieper in op de nieuwste nachtlampjes.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek


Verder in deze editie:

Klaar voor Kind+Jugend?

Eetstoelen voor elk interieur

Winkelaanpak zwangerschapslingerie

Buggy's en wandelwagens vergeleken
Binnenkijken bij O-Lijfje

ONTDEK DE LAATSTE TRENDS IN NACHTLAMPEN

In het interieur van de baby- of kinderkamer zijn lampen onmisbaar - zowel praktisch als decoratief. Ook nachtlampjes horen daarbij. Van staande lampjes tot lichtslingers - elk type nachtlampje heeft zijn eigen functies en dient een bepaald doel.
Volledig artikel lezen

HET NACHTLAMPJE VAN BABIAGE DOODOO

160pxWanneer Baby naar het land van dromen gaat, gewiegd in een zacht licht…Slapen is soms een moeilijke tijd voor de baby. Hij moet scheiden van de aanwezigheid van zijn ouders, de geluiden en het licht dat hem omringt.
Volledig artikel lezen

EETSTOELEN VOOR ELK INTERIEUR

Eetstoelen zijn een onmisbaar item in de kinder- en babyuitzet. Van zodra kindjes mee kunnen aanschuiven aan tafel, gaat er vaak een hele wereld voor ze open. En voor de ouders.
Volledig artikel lezen

TECHNOLOGIE IN DE BABYKAMER

Kersverse ouders willen er altijd zeker van zijn dat het goed gaat met hun kindje. Tal van hightech babymonitors geven deze ouders de zekerheid die ze nodig hebben zodat zij rustiger kunnen slapen.
Volledig artikel lezen

DUAL WIFI BEELDTELEFOONS ZIJN DE TOEKOMST

160pxMet de introductie van de DIVM770 zet Alecto een volgende stap in de wereld van de babyfonie. Deze beeldbabyfoon werkt volgens het dual-wifisysteem. Hierdoor is de camera in de babykamer zowel via de smartphoneapp als via het ouderscherm te volgen.
Volledig artikel lezen

KIND + JUGEND 2019

160pxTopaanbieders, start-ups en innovaties in alle segmentenBij de aankomende Kind + Jugend van 19 tot 22 september 2019 kan de Koelnmesseweer rekenen op een uitstekende exposantenparticipatie uit binnen- en buitenland.
Volledig artikel lezen

ZO PAK JE ZWANGERSCHAPSLINGERIE HET BEST AAN

Wat zijn de juiste tools die u kunnen helpen bij het opmeten van de maat? Wat met collecties? Hoe vaak verschijnen ze? De verkoop van zwangerschapslingerie vraagt een specifieke aanpak.
Volledig artikel lezen

SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD

Speelgoed stimuleert kinderen in hun ontwikkeling. Bij hele jonge kinderen worden vooral gezicht en gehoor geprikkeld, vanaf een drietal maanden worden ze uitgedaagd om te grijpen.
Volledig artikel lezen

BUGGY'S EN WANDELWAGENS VERGELEKEN

Een plooibuggy is veel lichter en compacter dan een wandelwagen en is daarom ideaal om een baby overal mee naartoe te nemen. Het grote voordeel van een buggy is zijn grote manoeuvreerbaarheid.
Volledig artikel lezen

HELP UW KLANT OPTIMAAL BIJ KEUZE VOOR BORSTVOEDING

Moedermelk is zonder twijfel de beste start die de baby kan krijgen. Maar wat heb je nu precies allemaal nodig om met borstvoeding van start te gaan?
Volledig artikel lezen

BINNENKIJKEN BIJ O-LIJFJE IN MORTSEL

Baby- en kinderspeciaalzaak O-Lijfje in Mortsel bestaat ondertussen 23 jaar en verhuisde in 2017 naar een nieuwe locatie. In het huidige pand, dat vier keer meer ruimte biedt, kan zaakvoerster Vanessa haar visie op geboortelijsten nog beter uitwerken.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Ontdek de nieuwste trends voor nachtlampjes
Eetstoelen voor elk interieur

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.